середа, 04 березня 2020 18:27

В'язницю з "Зеленої милі" зруйнував торнадо

Торнадо зруйнував в'язницю в місті Нешвілл американського штату Теннессі. В цьому закладі знімався фільм "Зелена миля" Френка Дарабонта. Про це в Twitter повідомив виправний департамент штату.

Тюрма в Нешвіллі вже не діюча. Стихією у комплексу знесло дах, проламані деякі стіни. Вся територія завалена сміттям, цеглою і фрагментами конструкцій. Будівлі завдано великої шкоди, йдуть розмови чи відновлювати або зносити в'язницю.

Автор: TNDepartmentofCorrection
  Торнадо зруйнував тюрьму в якій знімали "Зелену милю"
Торнадо зруйнував тюрьму в якій знімали "Зелену милю"

Екранізацію роману Стівена Кінга "Зелена миля" фільмували тут у 1999-му. Головну роль у стрічці зіграв дворазовий володар Оскару Том Генкс. Він тілив тюремного наглядача. Працював у відділенні з в'язнями, що очікують страти на електричному стільці. Одного разу у в'язницю потрапляє, засуджений до смерті за зґвалтування і вбивство двох дівчаток, афроамериканець великого зросту Джон Коффі. Він володів незвичайними здібностями - міг зцілювати хворих і повертати померлих до життя. Герой Генкса дізнається, що Джон Коффі невинний та намагається його врятувати, за сюжетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов найкасовіший фільм в історії німого кіно

"Ініціали Джона Коффі (J. C.) відповідають ініціалам Ісуса Христа (англ. Jesus Christ). Таким чином всі паралелі з біблійним персонажем, такі як чудодійність, страждання за чужі гріхи і сама страта, включаючи жертовність і смиренність перед своєю долею, виправданні", - писав Стівен Кінг про головного персонажа свого роману "Зелена міля"

Зараз ви читаєте новину «В'язницю з "Зеленої милі" зруйнував торнадо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі