середа, 06 жовтня 2021 18:44

В'ятрович презентує свою книжку: назвали місце й час

У Києві 7 жовтня презентують книжку українського історика й публіциста Володимира В'ятровича "Нотатки з кухні "переписування історії".

Презентація розпочнеться о 18:30 у виставкому центрі "Музей Майдану" на майдані Незалежності, 18/2. Триватиме до 20:00.

Автор: facebook.com/events/1080550876048541
  Відбудеться презентація книги Володимира В’ятровича "Нотатки з кухні "переписування історії"
Відбудеться презентація книги Володимира В’ятровича "Нотатки з кухні "переписування історії"

"Найцікавіші знахідки, тексти та інтерв'ю "безкомпромісного історика" Володимира В'ятровича в одній книжці. У ній він розповів, як відбувалося розсекречення архівів КДБ "за політичними лаштунками" і тиск Росії на Україну задля "спільної історії". Запрошуємо почути наживо від автора про те, як переосмислити й домовитися з нашим минулим", - описали анонс презентації у Facebook.

Модеруватиме захід заступниця гендиректора Національного музею Революції гідності Ольга Сало.

Кількість відвідувачів на презентації обмежена через карантин. Тож організатори просять попередньо зареєструватися, заповнивши Google-форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращі книжки, опубліковані цього року

У лютому цьогоріч Український інститут книги представив повне нецензуроване академічне зібрання творів Лесі Українки - 14 томів. Увійшли всі знайдені на сьогодні тексти письменниці. Відновили фрагменти й матеріали, вилучені цензурою в попередніх виданнях. 2020-го над проєктом працювали 30 науковців із Луцька, Києва, Острога, Львова. Є у безплатному доступі на сайті Інституту книги.

Зараз ви читаєте новину «В'ятрович презентує свою книжку: назвали місце й час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі