пʼятниця, 17 серпня 2012 11:28

Вуді Аллен зніме свій наступний фільм в Америці

Вуді Аллен зніме свій наступний фільм в Америці
Дія останніх фільмів Аллена відбувається у єворейських містах - Барселоні, Парижі й Римі. Фото: ladyonegina.livejournal.com/

Режисер, сценарист, продюсер і актор Вуді Аллен вирішив знімати свій наступний поки що безіменний проект в США. І заздалегідь шукати міжнародних дистриб'юторів.

Зйомки комедії стартують в кінці серпня цього року в Лос-Анджелесі і Сан-Франциско. Зараз успішно завершилися переговори Аллена з компанією Focus Features International, яка допоможе запустити фільм у світі - проект буде представлений на Міжнародному кінофестивалі в Торонто і Американському кіноринку. Обидві події відбудуться цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніколь Кідман повертається до Ларса фон Трієра

Головні ролі в новій комедії виконають Алек Болдуін, Кейт Бланшетт, Майкл Емерсон, Саллі Хоукінс, Пітер Сарсгаард та інші.

Останнім фільмом Вуді Аллена, який вийшов в широкий прокат, стала ще одна частина європейського циклу "Римські пригоди" (тут теж з'являвся Алек Болдуін). До цього рік тому на багатьох МКФ і в номінаціях різних премій фігурувала "Північ у Парижі", за яку Аллен в результаті отримав "Оскар" в категорії "Кращий оригінальний сценарій".

Зараз ви читаєте новину «Вуді Аллен зніме свій наступний фільм в Америці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі