четвер, 15 серпня 2013 15:13

Вуді Аллен продає сексуальні послуги - нові трейлери тижня
9

Під маскою жиголо
Під маскою жиголо
Під маскою жиголо
Вона
Вітер дужчає

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

У комедії Джона Туртурро Вуді Аллен продає сексуальні послуги самотнім жінкам - Шерон Стоун, Софії Вергарі, Ванессі Параді. У фільмі "Під маскою жиголо" Вуді Аллен грає невдаху-книготоргівця, який вирішив продавати красиве тіло свого друга.

Цього разу визнаний японський аніматор Хаяо Міядзакі розказує історичну драму про землетруси, економічну депресію, війну і будування літаків. Новий фільм Міядзакі присвячений двом реальним історичним особистостям: авіаконструкторові Дзиро Хорікосі і поету Татцуо Хорі. "Вітер дужчає" справив фурор в японському прокаті. Зараз фільм готують до американського прокату. Ролик ще раз підтверджує, що Міядзакі як і раніше заворожує своїм ліричним анімаційним стилем.

Фільм "Вона" - нова режисерська робота Спайка Джонза. Хоакін Фенікс грає самотнього письменника Теодора, який зав'язує романтичні стосунки з голосовою операційною системою, встановленою в його будинку. Програму озвучила Скарлетт Йоханссон, а в кадрі з'являються інші актриси: Руні Мара, Емі Адамс і Олівія Уайлд.

Одинока мати відправляє свого сина Ленгстона до Нью-Йорку святкувати Різдво. Але синові аж ніяк не до вподоби ті традиції, яких дотримуються його родичі. Тому хлопець вирушає з новими друзями назад у Балтімор, а дорогою звісно усвідомлює, що значить справжня сім'я та істиний сенс віри. Головну музичну лінію фільму "Чорне Різдво" виконала Дженніфер Хадсон.

"Академія вампірів" - екранізація однойменного фентезійного роману американської письменниці Райчел Мід. Історія знову про вампірів. Головні героїні - вампір Лісса і її подруга Роуз, студентки академії Святого Володимира. Їхнього охоронця та наставника грає російський актор Данило Козловський.

Зараз ви читаєте новину «Вуді Аллен продає сексуальні послуги - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі