середа, 12 лютого 2014 14:21

Усю ніч французький піаніст гратиме для киян

  Ніколя Горват
Ніколя Горват

Дев'ять годин французький піаніст Ніколя Горват виконуватиме музичні твори понад тридцяти композиторів. Серед них - композиції Фельдмана, Кейджа, Пярта, Ряэтса, Райлі, Катуара, Ла Монте Янга та інших.

Зокрема в найдовшу музичну ніч француз зіграє Пярта "Аліна".

Минулого року Ніколя Говарт грав усю ніч музику культового авангардного композитора Філіпа Гласса на Книжковому Арсеналі в Києві.

Піаніст закінчив музичну академію Монако і паризький Еколь Нормаль по класу фортепіано, а також Паризьку консерваторію за фахом електроакустична композиція. Один з артистів Steinway.

Лауреат відомих міжнародних конкурсів у Фукуока, Нью-Йорку, Йокогамі, Ліоні, він грав на найпрестижніших сценах світу - в тому числі в Карнегі-холі, Опери Гарньє в Монте-Карло, Токійському палаці і Залі Корто в Парижі.

Запросила піаніста Ніколя Говарта музична агенція "Ухо" (яка спеціалізується на концертах академічної та імпровізаційної музики в Києві). Концерт почнеться 15-го лютого о 23:00 і закінчиться під ранок — о 8:00. Піаніст буде грати нон-стоп у столичному Будинку Архітектора. Квитки на концерт коштують 40 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Усю ніч французький піаніст гратиме для киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі