пʼятниця, 22 грудня 2017 15:09

"Всьому свій час": українська письменниця видала книгу про Люцифера

Автор: Прес-служба
 

У Києві відбулася презентація книги української письменниці, автора "Саміт-Книга" і члена спілки письменників Анни Демидової.

"Всьому свій час" - це книга-роздум з біблійним лейтмотивом.

"Слово Lucifer складається з латинських коренів: lux -" світло "і fero -" несу ". Люцифер був найвеличнішим і прекрасним ангелом до свого повстання проти Божого правління, і тільки Улюблений Син Божий користувався більшою пошаною, ніж він. Яким же чином саме цей "світлоносний ангел" став абсолютним злом для всього всесвіту? Що ж відбулося насправді? Чому на небі почалася війна?", - розповідає автор.

Демидова трактує появу диявола, як явища через любов. На її думку, Люцифер закохався в Єву, і ця заборонена любов - стала покаранням для всіх наступних поколінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше за 20 років відкрили українську книгарню

"Нормальна людина не мріє стати патологоанатомом. У цю професію всі приходять випадково. Вони не вірять в життя після смерті і переселення душ, вважаючи, що все закінчується у них у "секційній". Але, часто стикаючись з необоротністю, люди в білих халатах точно знають: наївно вважати, що все, що відбувається, залежить тільки від нас. Не квап події. Бог ніколи не запізнюється. Всьому свій час. І так, що буде, якщо диявол закохається в патологоанатома, який заперечує навіть його існування? Напевно, з'явиться ця книга".

У книзі "Всьому свій час" багато лікарського гумору.

"Я з дитинства мріяла стати лікарем, так хоч трохи доторкнулася до цієї благородної професії. Ми ж письменники добре вживаємося в життя своїх героїв, я взагалі професійно - почерк у мене жахливий, як у хірурга", - коментує автор.

Український інститут книги склав каталог видавничих новинок 2017 для поширення за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «"Всьому свій час": українська письменниця видала книгу про Люцифера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі