Ексклюзиви
середа, 18 травня 2022 07:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Все на підтримку України: легендарні Pink Floyd випустили благодійний мерч

Все на підтримку України: легендарні Pink Floyd випустили благодійний мерч
Pink Floyd випустив колекцію одягу і сумок із зображенням соняшника і картини "Захисника Херсона". Фото: instagram.com/pinkfloyd

Британський рок-гурт Pink Floyd випустив благодійний мерч на підтримку України.

Присвячена Україні колекція Hey, Hey, Rise Up, пов'язана з піснею, яку музиканти записали разом з Андрієм Хливнюком. Про це вони написали в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пісня з шаленим бажанням прискорити перемогу": Jerry Heil продає з аукціону трек PUTIN_GO_HOME

Музиканти зазначили, що соняшник – це відсилка до відомої історії про насіння в кишенях росіян, з якого мали прорости соняшники.

А цивільний чоловік з окупованого загарбниками Херсона, який стрибнув на російський танк з українським прапором, надихнув на другу картину.

Гроші, отримані від продажу колекції, музиканти передадуть на підтримку України.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Pink Floyd (@pinkfloyd)

Британський рок-гурт Pink Floyd презентував пісню під назвою Hey Hey Rise Up. Учасники музичного колективу записали її на підтримку народу України у війні, яку розпочала РФ. Це перша пісня з 1994 року. Випустили її 7 квітня. Кошти від продажів підуть на гуманітарну допомогу Україні.

Зараз ви читаєте новину «Все на підтримку України: легендарні Pink Floyd випустили благодійний мерч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі