субота, 14 травня 2022 17:47

"Пісня з шаленим бажанням прискорити перемогу": Jerry Heil продає з аукціону трек PUTIN_GO_HOME

"Пісня з шаленим бажанням прискорити перемогу": Jerry Heil продає з аукціону трек PUTIN_GO_HOME
Jerry Heil продає з аукціону пісню PUTIN_GO_HOME. Фото - скріншот

Співачка Яна Шамаєва, відома під псевдо Jerry Heil, продає з аукціону права на свій новий трек. Пісня має назву PUTIN_GO_HOME і була написана в перші дні повномасштабної війни Росії проти України.

Про це Jerry Heil написала в Instagram.

"У перші дні війни, коли українці мусили тікати, рятуючи своє життя, я відчувала страх. Страх за своє життя та життя своїх близьких, страх за майбутнє, за рідний дім. В той день в дорозі я писала пісню. Але пісня була написана не страхом - шаленим бажанням прискорити перемогу й допомогти моїм людям. #PUTINGOHOME - не черговий твір. Це поєднання технологій, української музики та двох міжнародних мов: англійської, щоб нас розуміли, та української, бо це символ єдності світу відтепер", - написала виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зруйнована росіянами багатоповерхівка: Kalush Orchestra зняли кліп

Пісня представлена на благодійному NFT аукціоні. Стартова ціна $197,53 (приблизно 5840 грн. - Gazeta.ua). Той, хто придбає права на трек - зможе визначити його подальшу долю. Всі кошти авторка спрямує на благодійність.

"Той, хто придбає #PUTINGOHOME, зможе вирішити долю цього треку за власним розсудом: випустити у своєму виконанні / перепродати / продати в документальний фільм чи використати цей трек в своєму фільмі. Всі кошти будуть передані благодійному фонду I am not alone та спрямовані на допомогу біженцям!" - написала Jerry Heil.

Українсько-італійська сім'я співаків Лідія Ігнатенко та Альфонсо Олівер написали пісню "Свобода" на підтримку українців, які потерпають від російської агресії. Подружжя вже заспівало її на кількох благодійних концертах в Італії, де збирали кошти для українців, котрі опинилися в скруті через війну.

Зараз ви читаєте новину «"Пісня з шаленим бажанням прискорити перемогу": Jerry Heil продає з аукціону трек PUTIN_GO_HOME». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі