понеділок, 20 лютого 2012 20:41

Володаря Гран-прі Одеського кінофестивалю визначать глядачі

Володаря Гран-прі Одеського кінофестивалю визначать глядачі

Приз глядацьких симпатій стане головною нагородою Одеського міжнародного кінофестивалю. Про це розповіла президент фестивалю Вікторія Тігіпко 16 лютого на презентації ОМКФ в рамках Європейського кіноринку, що проходить в Берліні.

"Одне з головних нововведень полягає в тому, що Гран-прі фестивалю визначатимуть самі глядачі. Відповідно, починаючи з цього року, переможець міжнародного конкурсу, володар Гран-прі - статуетки "Золотий Дюк" і грошової премії в розмірі 15 тисяч доларів США - буде визначатися шляхом глядацького голосування", - сказала Тігіпко.

Прозорість глядацького голосування буде підтверджена сертифікатом міжнародної аудиторської компанії. Міжнародне журі вручить призи в категоріях "Кращий фільм", "Кращий режисер" і "Краща акторська робота".

Регламентом ОМКФ-2012 року затверджено дві офіційні конкурсні програми фестивалю: міжнародний конкурс повнометражних художніх фільмів і українська конкурсна програма, що включає повнометражні і короткометражні картини.

Третій Одеський міжнародний кінофестиваль пройде з 13 по 21 липня.

Зараз ви читаєте новину «Володаря Гран-прі Одеського кінофестивалю визначать глядачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі