Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2014 12:37

"Пуститися берега" отримав "Еммі" як кращий драматичний серіал
7

Серіал "Пуститися берега" другий рік поспіль удостоївся статуетки "Еммі" як кращий драматичний серіал на американському телебаченні.

Як передає Associated Press, в цій номінації історія про вчителя, вимушений заробляти на життя наркотиками, обійшла серіали "Гра престолів", "Справжній детектив", "Картковий будиночок", "Божевільні" і "Абатство Даунтон".

Кращим актором став виконавець головної ролі в "Пуститися берега" Брайан Кренстон, кращими акторами другого плану визнано його колеги по серіалу Аарон Пол і Анна Ганн.

Кращим комедійним серіалом п'ятий рік поспіль була названа "Американська сімейка". Джим Парсонс, який зіграв Шелдона Купера в "Теорії великого вибуху", отримав статуетку "Еммі"(вже четверту), ставши кращим актором комедійного серіалу.

Джуліанна Маргуліс стала найкращою актрисою за роль в серіалі "Правильна дружина".

Серіал "Фарго" визнаний найкращим міні-серіалом. Бенедикт Камбербетч, який зіграв Шерлока Холмса в серіалі "Шерлок", отримав нагороду як кращий актор міні-серіалу за заключну серію третього сезону "Шерлок: Його прощальний обітницю". Джессіка Ленг ("Американська історія жахів") стала найкращою актрисою міні-серіалу.

Учасники пройшла в Лос-Анджелесі церемонії вшанували пам'ять Робіна Вільямса поряд з іншими померлими в цьому році акторами. Кілька слів про Вільямса, який, імовірно, покінчив із собою, сказав його друг, комік Біллі Крістал.

Зараз ви читаєте новину «"Пуститися берега" отримав "Еммі" як кращий драматичний серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі