вівторок, 14 квітня 2020 14:59

Вівальді на бандурі і баяні: український дует підірвав мережу

Вівальді на бандурі і баяні: український дует підірвав мережу
Дует B&B Project (Bandura & Bayan Project) утворився в березні 2015 року в Києві

Український дует B&B Project презентував каверверсію знаменитої композиції з циклу "Пори року" Антоніо Вівальді, яку виконали на бандурі та баяні.

Відео, яке знімали в мальовничому каньйоні в Житомирській області, набрало понад 3 млн переглядів на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісню Melovin зіграли на бандурі

"Приємно, що в наш час класична музика користується такою популярністю. Віримо, що зовсім скоро бандура та кнопковий акордеон стануть такі ж популярні, як скрипка і фортепіано", - йдеться на сторінці дуету в Twitter.

B&B Project (Bandura & Bayan Project) утворився в березні 2015 року в Києві. Баяніст Сергій Шамрай родом із Запорізької області, бандуристка Тетяна Мазур - уродженка Херсонщини. У репертуарі групи - відомі композиції із різних жанрів (зокрема рок, поп, електронна), виконані на народних інструментах. Їхні відео на YouTube загалом мають понад 12 млн переглядів. Колектив відвідав із сольними концертами Китай, Катар, Нідерланди, Німеччину, Францію. Торік представляв Україну на міжнародному економічному форумі у швейцарському Давосі.

Зараз ви читаєте новину «Вівальді на бандурі і баяні: український дует підірвав мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі