пʼятниця, 03 травня 2019 13:18

Rammstein на бандурі: український гурт записав кавер-версії світових хітів

Rammstein на бандурі: український гурт записав кавер-версії світових хітів
Український гурт B&B Project представив власні версії пісень Rammstein. Фото: facebook.com

Київський гурт B&B Project записав кавер-версії хітів німецької групи Rammstein. Музиканти зіграли попурі з 4 пісень на народних інструментах — бандурі та кнопковому акордеоні. B&B Project здійснив аранжування композицій Deutschland, Du Hast, Мein Herz Brennt і Sonne.

До складу колективу входять бандуристка Тетяна Мазур і баяніст Сергій Шамрай. Метою музикантів є популяризація українських народних інструментів — бандури та баяна — через пошук і виконання нового сучасного репертуару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перейшли червону лінію" — гурт Rammstein опублікував новий кліп

Гурт B&B Project був заснований у березні 2015-го, коли Тетяна Мазур і Сергій Шамрай познайомилися у Національній музичній академії імені Петра Чайковського. Виконують кавери на закордонні та українські пісні, а також авторські композиції. Їхні відео на YouTube загалом мають понад 12 млн переглядів. Колектив відвідав із сольними концертами Китай, Катар, Нідерланди, Німеччину, Францію. Торік представляв Україну на міжнародному економічному форумі у швейцарському Давосі.

Зараз ви читаєте новину «Rammstein на бандурі: український гурт записав кавер-версії світових хітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі