вівторок, 12 червня 2018 16:54

Витончене божевілля або як жінки чоловіків переграли: огляд фільму "Вісім подруг Оушена"
7

21 червня в прокат вийде американський кримінальний фільм "Вісім подруг Оушена" режисера Гері Росса. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Чарівна брюнетка в найдорожчому у світі діамантовому кольє блює в туалеті. Жінку звуть Дафна Крюгер. І саме її шия стає об'єктом пристрасної уваги аферисток, які планують здійснити крадіжку століття.

Головна героїня стрічки Деббі Оушен - сестра Дені, кримінального генія, який полюбився глядачу знаменитої трилогії. Як і брат у першій частині, жінка тільки вийшла з тюрми. За 5 років, 8 місяців, 12 днів педантично спланувала свою найбільшу справу. Та для її реалізації потрібна справжня банда, і вона її знайшла.

Автор: imdb.com
  Кадр з фільму  "Вісім подруг Оушена"
Кадр з фільму "Вісім подруг Оушена"

Роль вірного друга і напарника, яку в чоловічій версії фільму дісталася Бреду Піту, зіграла Кейт Бланшетт. Її героїня Лу — тінь і підтримка Деббі. Допомагає у пошуку команди, єдина знає справжні цілі афери.

Решта команди майже випадкова. Аміта - ювелірний експерт, яка мріє знайти справжнє кохання.
Таммі — мама і хороша домогосподарка, що тишком перепродає награбоване. Констанція — кишенькова злодюжка з неабияким талантом. Годинники, гаманці, прикраси не залишаться у їх власників після 5 секунд спілкування з дівчиною.

Автор: imdb.com
  Кадр з фільму  "Вісім подруг Оушена"
Кадр з фільму "Вісім подруг Оушена"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати гарною за 30 секунд: огляд фільму "Красуня на всю голову"

Дев'ятка — хакер, що полюбляє легкі наркотики і не терпить умовностей. Навіть таких, як ім'я по паспорту, тому його нікому не каже. Роль зіграла барбадоська співачка Ріанна. Минулого року вона вже засвітилася у популярній стрічці літа "Валеріан та місто тисячі планет ". Та її роль стриптизерки була епізодична. Справді роздивитися акторський талант співачки дали можливість у ролі знавчині комп'ютерних систем, родом з "поганого району". Чи то образ екстравагантної споживачки трави ліг на Ріанну, що росла під впливом музики в жанрі реґі, чи то співачка обрала не ту професію. Але роль Дев'ятки їй однозначно вдалася.

Автор: imdb.com
  Кадр з фільму  "Вісім подруг Оушена"
Кадр з фільму "Вісім подруг Оушена"

Модна дизайнерка Роуз — кристалізація образу незграби. Такий собі П'єр Рішар у спідниці з фільму "Невезучі". Незважаючи на свою незібраність та мрійливість, справляється з надскладними завданнями. Окремої уваги заслуговують фентезійні образи дизайнерки: віночки, розтріпане волосся і яскраві аксесуари. Загалом цікава, як потенційна зірка ресурсу "Рагулі". Таке собі витончене божевілля.

Автор: imdb.com
  Кадр з фільму  "Вісім подруг Оушена"
Кадр з фільму "Вісім подруг Оушена"

Весь фільм скидається на феміністичний вибух в рамках однієї вулиці селища міського типу. Повне ігнорування чоловіка як такого. Сильну стать режисер використав, як фон. Вони або вайлуваті охоронці, або пронирливі, та все ж дурніші за героїнь слідчі. Тим дивнішим стає той факт, що режисером картини став чоловік.

В першому фільмі про Оушена ціллю були гроші. Тут же все набагато цікавіше — діаманти, вишуканий бал в Метрополітен-музеї, сховище ювелірного дому Франції Cartier, модне вбрання та Кім Кардаш'ян, що майорить вдалині.

Автор: imdb.com
  Кадр з фільму  "Вісім подруг Оушена"
Кадр з фільму "Вісім подруг Оушена"

Фільми про афери люблять, бо глядач причисляє себе до розумного задуму кримінальної схеми. Ототожнює себе з її реалізатором. У глядачок цього разу великий вибір. За 110 хвилин можна побути дівчиною з сусіднього двору Лу, одухотвореною Роуз, розумною Деббі, чи будь-ким іншим з розкішної вісімки.

10 травня в прокат вийшла американська комедія "Душа компанії" режисера Бена Фальконе. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Витончене божевілля або як жінки чоловіків переграли: огляд фільму "Вісім подруг Оушена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі