четвер, 10 травня 2018 20:06

Як переспати з 20-річним, якщо тобі сорок: огляд фільму "Душа компанії"

10 травня в прокат вийшла американська комедія "Душа компанії" режисера Бена Фальконе. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Автор: kinoafisha.ua
  Кадр з фільму "Душа компанії"
Кадр з фільму "Душа компанії"

Сорокарічну жінку покинув чоловік. Традиційно пішов до блондинки з довгими ногами і легшим відношенням до життя. Які є варіанти розвитку подій? Як не дивно, у справу втручається геополітика. Бо якщо наша героїня з України, то тиждень-два постраждавши, збирає себе до купи. Влаштовується на другу роботу, щоб забезпечити навчання дочці. Але якщо ти американка, доля посміхнеться ширше. Колишній чоловік дасть тобі солідну суму відступних. І можна пакувати валізи і вступати до вузу, щоб знов відчути всі радості юності: секс в бібліотеці, вечірки і випічка з марихуаною.

Автор: kinoafisha.ua
  Кадр з фільму "Душа компанії"
Кадр з фільму "Душа компанії"

Саме це й відбулося з головною героїнею стрічки "Душа компанії" Діаною. Окуляри, волосся копицею і кумедні светрики — такою жінка з'явилась на порозі університету. Та якимось дивом змогла влитися в колектив 20-тирічних. Навіть попри обурення дочки ( бо така собі радість вчитись разом з матір'ю), насмішки знайомих і страх перед виступами на публіці. Ситуація утопічна.

Як сказала одна з глядачок: "Що тільки не понавидумують". І її можна зрозуміти. Мати і дочка на ранок втікають від коханців, стикнувшись ніс в ніс в коридорі — не зовсім стандартна ситуація. А ще якщо врахувати юний вік нового "татуся" - абсурд зашкалює.

Автор: kinoafisha.ua
  Кадр з фільму "Душа компанії"
Кадр з фільму "Душа компанії"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 видів американського сексу: огляд фільму "Зменшення"

Принадою стрічки, її родзинкою і основною причиною до перегляду є виконавиця головної ролі Меліса МакКарті. Це її героїня в фільмі "Шпигунка" видерлась на сцену, де співала наша Вєрка Сердючка.

Режисером "Душа компанії" був чоловік акторки - Бен Фальконе. Разом вони вже працювали над комедіями "Леді бос" і "Теммі". Є підозра, що сценарії до фільмів, зняті за участю подружжя , пишуться спеціально під Мелісу. І в кого б не перевтілювалася МакКарті — в спецагента, начальницю чи домогосподарку — її героїні мають однаковий набір рис. Вони дещо незграбні, різкі, їх обов'язково хтось має вдарити в інтимне місце. Та те, що дійсно лишається незмінним — це чарівність Меліси. За нею хочеться спостерігати.

Автор: kinoafisha.ua
  Кадр з фільму "Душа компанії"
Кадр з фільму "Душа компанії"

Сюжет не перенасичений. Часом здається, що все відбувається навіть надто повільно. Й більшу частину гумору вже показали у трейлері. Та це саме те кіно, де можна розслабитись. Глядача не втягують у вируючі пристрасті, не треба переживати за жодного з героїв. Просто сиди, їж, пий, жуй "Орбіт" і часом смійся, бо стриматись неможливо. Те, що потрібно для вихідного дня в компанії друзів.

В прокат вийшла американська чорна комедія "Субурбікон" режисера Джорджа Клуні. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Як переспати з 20-річним, якщо тобі сорок: огляд фільму "Душа компанії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі