Ексклюзиви
понеділок, 15 січня 2018 17:28

Виробники "Гри престолів" анонсували яскраві прем'єри року

Виробники "Гри престолів" анонсували яскраві прем'єри року
Канал НВО випустить "451 градуса за Фаренгейтом". Фото - mana.su

Канал HBO, найбільше відомий за кіносагою "Гра престолів", анонсував вихід 2018-го низки серіалів, продовжень і документальних фільмів.
"Чи готові побачити майбутнє, чуваки?" - звучить на початку тізера, викладеного мережею HBO на офіційному каналі в YouTube.
Помітною новинкою стане екранізація "451 градус за Фаренгейтом". Актор Майкл Шеннон, зірка "Форми води", втілить брандмейстера Бітті.

Головною фантазією на тему майбутнього стане другий сезон шоу "Світ Дикого Заходу", прем'єра якого запланована на весну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Штатах можуть випустити декілька серіалів за мотивами "Гри престолів"

У березні на каналі стартує серіал "Баррі" про колишнього військового, який змушений стати найманим вбивцею. Шоу заявлене як комедія. Також анонсували гумористичне шоу "Дві круті королеви" (2 Dope Queens).

Крім того в ефірі з'являться сімейна драма "Наступність" (Succession), трилер "Гострі предмети" за однойменним бестселером Гілліан Флінн, інтерактивний серіал Mosaic, документалка про Елвіса Преслі і біографічний фільм про футболіста Джо Патерно з Аль Пачіно в головній ролі.


Вихід 8 сезону "Ігри престолів" був відкладений до 2019 року, оскільки каналу потрібен додатковий час на створення гідних спецефектів в 6 фінальних серіях шоу.

Зараз ви читаєте новину «Виробники "Гри престолів" анонсували яскраві прем'єри року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі