пʼятниця, 05 січня 2018 08:07

Стало відомо, коли вийде останній сезон серіалу "Гра престолів"

Стало відомо, коли вийде останній сезон серіалу "Гра престолів"
Останній сезон серіалу вийде на телеекрани у 2019 році. Фото: variety.com

Останній сезон серіалу "Гра престолів" вийде на телеекрани у 2019 році. Однак точної дати не повідомляється.

На сайті телекомпанії НВО зазначається: "Епічний фентезі-серіал "Гра престолів" повернеться у 2019 році – восьмим та останнім сезоном з шести серій".

Режисерами восьмого сезону "Гри престолів" будуть Девід Беніофф, Деніел Уайсс, Девід Наттер та Мігель Сапочник. Окрім того, Беніофф та Уайсс виступлять і сценаристами разом з Брайаном Когманом і Дейвом Хіллом.

Джордж Мартін, автор циклу романів "Пісня льоду і полум'я", за яким створено серіал, буде в команді виконавчих продюсерів серіалу "Гра престолів".

Нагадаємо, 7 сезон серіалу закінчився 28 серпня 2017 року, а останній епізод зібрав рекордну кількість переглядів. Після цього у жовтні компанія приступила до зйомок останнього сезону серіалу, який триватиме до середини 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розказали подробиці фінального сезону "Гри престолів"

Королівська пошта Великої Британії випустила серію марок із зображенням героїв популярного телесеріалу "Гра Престолів". До колекції увійдуть 15 поштових марок. На них будуть зображені магічні істоти, знаменитий "залізний трон", а також герої серіалу.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли вийде останній сезон серіалу "Гра престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі