Ексклюзиви
вівторок, 25 травня 2021 17:51

Вирішили дати заробити окупантові? - анонс виступу Меладзе в Києві обурив соцмережі

Вирішили дати заробити окупантові? - анонс виступу Меладзе в Києві обурив соцмережі
Російський виконавець Валерій Меладзе став хедлайнером українського міжнародного фестивалю Atlas Weekend 2021. Фото: facebook.com

Організатори столичного музичного фестивалю Atlas Weekend анонсували приїзд російського співака Валерія Меладзе. Має виступити на сцені заходу 8 липня.

"Головний володар жіночих сердець різного віку. Саме під його пісні ви закохуєтеся і переживаєте розлучення. Саме його треки розривають TikTok і звучать у плейлистах наших мам. Згадуй тексти улюблених бенгерів і готуйся танцювати за трендами на виступі Валерія Меладзе вже цього літа", - йдеться в анонсі на сторінці події у Facebook.

Організаторів Atlas Weekend розкритикували в мережі. Більшість користувачів негативно відгукнулися щодо ініціативи. Деякі заявили, що збираються повернути квитки й не приходити на фестиваль. Висловили обурення, що російський виконавець виступатиме на одній сцені з українськими гуртами. Також запитують, чи буде Кобзон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Роздяглася до білизни" - ексучасниця "ВІА Гри" заявила, що її домагався Меладзе

Під публікацією можна побачити такі коментарі:

"Це жарт? Чи какаяразніца?"

"На цьому Атлас пробив дно"

"Дякую, що переконали точно не купувати квитки"

"Я дивуюся, чому ви досі не прибрали цю новину або не оголосили, що його все-таки не буде"

"Підкажіть, це замість Placebo чи twenty one pilots?"

"Ооо! Тягнути оце г@вно в Україну?! Серйозно?! На щось пристойне грошей чи інтелекту забракло?!"

"Тільки забули їхні морди, хто вони такі. Як знову до нас лізуть зі своїми лайном..."

"Дніще. Не повертали квитки, щоб підтримати фестиваль, погодились чекати 2 роки, а ви тим часом везете ватне дно. Якщо це не жарт - поверніть гроші"

"Хто відповідальний за це лайно? Ви йдете на компроміс із совістю, але на кого ви розраховували, коли вирішили протащити з країни, що нас вбиває, цей сценічний труп із 2000-х на фестивалі? Поясніть, як це взагалі могло спасти на думку? Як??!!!"

"У нас мало своїх виконавців, які вже рік сидять на карантині, без зарплати, не маючи можливості проводити концерти??? А ви вирішили дати заробити окупантові???"

Організатори поки не прокоментували такі повідомлення користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співати про власну а*уєнність не цікаво - вокаліст ТНМК

Atlas Weekend 2021 планують проводити з 5 до 11 липня. Відбудеться на території Національного комплексу "Експоцентр України" у Києві. Цьогорічний формат - Friends Edition. Кількість виконавців з інших країн буде меншою, ніж у попередні роки.

Серед учасників заходу - українські гурти "Океан Ельзи", DakhaBrakha, "Антитіла", "Бумбокс", "Один в Каное", "Друга ріка", The Hardkiss, Dakh Daughters, Latexfauna, Kalush, Tvorchi. Також у лайнапі - російські колективи "Порнофильмы", Shortparis, Wildways, латвійська група Brainstorm, білорус ЛСП, естонець Tommy Cash, британець Fatboy Slim.

Зараз ви читаєте новину «Вирішили дати заробити окупантові? - анонс виступу Меладзе в Києві обурив соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі