вівторок, 25 травня 2021 16:06

Співати про власну а*уєнність не цікаво - вокаліст ТНМК

Автор: facebook.com
  Гурт ТНМК виступить 30 травня на музичному фестивалі Kyiv Fan Fest
Гурт ТНМК виступить 30 травня на музичному фестивалі Kyiv Fan Fest

Гурт "Танок на майдані Конґо" записав новий альбом "Ватра". Випустять у двох частинах за місяць-півтора.

Про це в інтерв'ю ведучому Данилі Котику розповів вокаліст колективу Олександр "Фоззі" Сидоренко.

ТНМК готують виступ просто неба 30 травня на столичному фестивалі Kyiv Fan Fest.

"Не балуватимемо старими хітами. Буде музика з нової платівки. Так сталося, що ми раз на рік готуємо програму, а потім її катаємо. Так зробили й на початку 2020-го, а потім усі фестивалі скасували. Через локдауни просто грали самі собі. Тому виконаємо програму, яку вже тричі оновлювали і яку ніхто не чув", - продовжує Сидоренко.

Також пояснив, у якому жанрі працює гурт.

"Робимо різні форми хіп-хопу. Чистими реперами ніколи не були. Це люди, які роками читають про власну а*уєнність. Мені здається, співати про це довше, ніж дві хвилини – не цікаво. Тому називати нас реперами – таке саме припущення, як вважати жителів Оболоні киянами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Києва: чим дивуватиме столиця у свій день народження

Про роль ТНМК в історії української музики висловився вокаліст Олег "Фагот" Михайлюта.

"Ми стояли біля витоків вітчизняного хіп-хопу. До програми "Rap-обойма", яку робили в 1994-1996 роках, в Україні ніхто не знав про цей напрям. Коли прийшов з ідеєю на телекомпанію, запитали, що це. Сказав: "Є крутий музон, давайте, це новий поштовх". А мені всі: "За пару років воно все закінчиться. Нащо тобі треба?" Трошки виявилося по-іншому".

Музичний фестиваль Kyiv Fan Fest пройде 29-30 травня на Співочому полі. Триватиме на свіжому повітрі на території більш ніж 12 га паркової зони. Відбудеться в рамках програми подій до Дня Києва.

"Можливо, ти народився у Києві. Можливо, живеш тут вже кілька років. Або просто приїхав із друзями відтягнутися на вихідні. Одне залишається незмінним: ти є фаном міста. Тож Kyiv Fan Fest чекає на тебе, щоб затусити разом у справжній дружній компанії", - йдеться в анонсі.

Окрім ТНМК, на Kyiv Fan Fest виступлять Руслана, Соня Сотник, гурти "Жадан і Собаки", "Пирятин", "Станция Мир", Kozak System, Karna, Zwyntar. Також на глядачів чекатимуть зони відпочинку, фудкорти, конкурси, майстер-класи та аніматори для дітей.

Зараз ви читаєте новину «Співати про власну а*уєнність не цікаво - вокаліст ТНМК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі