четвер, 26 вересня 2019 18:21

Винник пояснив, чому взяв участь у флешмобі пропутінських музикантів

Винник пояснив, чому взяв участь у флешмобі пропутінських музикантів
Сам співак нині перебуває в Німеччині Фото: mediananny.com

Представники Олега Винника пояснили його участь у кліпі друзів Володимира Путіна.

Сам співак нині перебуває в Німеччині, пише Українська правда.

"Щороку 21 вересня міжнародна громадськість відзначає Міжнародний день миру. Цей День Генеральна Асамблея ООН оголосила днем зміцнення ідеалів миру серед всіх країн і народів - як на національному, так і на міжнародному рівні", - розповіли у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Корисний ідіот" - як відреагував інтернет на примирення Винника з росіянами

"Олег Винник неодноразово висловлював свою тверду громадянську позицію і виступав на підтримку миру в нашій країні і в усьому світі. Рішення підтримати Міжнародний проект, який був запущений в Міжнародний день миру, не йде в розріз із життєвою та патріотичною позицією артиста. За умовами проекту, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті і вимовити фразу: "Всім Мир" рідною мовою", - зазначили представники Винника.

Співак Олег Винник приєднався до росіян у флешмобі за "мир без війни та насильства". Він називається #ВСЕММИР, запустив його гурт "МИР519".

Зараз ви читаєте новину «Винник пояснив, чому взяв участь у флешмобі пропутінських музикантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі