вівторок, 11 жовтня 2011 12:02

Вінничани проігнорували концерт гурту "ТіК"
8

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

10 жовтня у Вінниці стартував "Весільний" тур гурту "ТіК". Останній концерт дадуть у "Палаці спорту" у Києві 15 листопада.

"Вирішили назвати наш тур "Весільний", тому що за час гастрольних турів практично всі учасники гурту створили сім'ї. Решта стоїть на такому порозі, що далі – одруження. Можливо, після тієї розлуки, коли хлопці від'їжджають на місяць, повернуться і зроблять серйозну пропозицію. А ми відгуляємо на їхньому весіллі. Сам же альбом повністю відповідає весільній тематиці. Нас часто грають на весіллях. Та й ми знаємо, що треба грати: дві швидких, один мєдляк. Класика жанру. Від деяких весільних лабухів отримав дзвінки вдячності. Кажуть: "Давайте міну, яка буде розривати весілля", - зауважив Віктор Бронюк перед початком виступу, що пройшов у вінницькому кіноконцертному залі "Райдуга".

Аншлагу у Вінниці не було. Зал, розрахований на понад 1000 місць, був заповнений менш, ніж на половину. Багато глядачів не прийшли через холодну погоду. На термометрі - близько 7 градусів тепла. "Райдуга" - концертний зал для теплої пору року.

"Спочатку, хотілося заспівати пісню з кінофільму "Діамантова рука": "Видно в понедельник их мама родила" (саме у понеділок розпочався "Весільний тур" - ред.). Поки їхали у Вінницю, багато було різних дивних факторів. Мало того, що на сьогоднішній день геть зіпсувалася погода, так мало не потрапили у аварію біля Тернополя. Слава Богу, що всі живі. У такі хвилини починаєш замислюватися, що є якісь сили. Але, якщо ми щось запланували, маємо виконати. Процес вирушає", - переконав лідер "ТіКу".

Під час виступу помітно гіпс на двох пальцях правої руку Сергія Шамрая, який грає на трубі.

"Піднімався у під'їзді, перечепився – гіпс. Банальна ситуація. Але Сергій схожий на персонажа з фільму "Поліцейська академія". Пам'ятаєте маленького, в окулярах. З ним постійно щось траплялося. Так і з Шамраєм. Якщо бере чашку кави, на 90 відсотків, що перекине на себе. Був випадок, коли взяв пограти синтезатор. Причому, що Сергій володіє усіма інструментами. Поки хлопці вийшли на перекур, сів за клавіші. Повертаються, всі програми з синтезатора стерлися. Така у нього вдача", - посміхається Бронюк.

За задумом, тур мали відіграти у 25 містах України.

"Але, починає вилазити бік нашої культури. Не кожне місто може похвалитися нормальним залом. Тим більше, у таку пору року: десь немає опалення, чи взагалі аварійний стан. У Полтаві, Харкові дійсно класні зали. Тому графік уточнюється", - підсумував Бронюк.

Тур "Весільний" гурт організовує за власні гроші. Спонсорів не мають.

"Були пропозиції від організацій, про які не хочу говорити. У нас звикли, або на "халяву", або так, щоб все відбувалося, як їм треба. І коли пояснюєш, це має бути так, а інше так, виникають непорозуміння. Для багатьох зараз є проблема бути спонсором. Якщо ти спонсоруєшся, то у першу чергу до тебе їде податкова", - каже Бронюк.

Зараз ви читаєте новину «Вінничани проігнорували концерт гурту "ТіК"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі