пʼятниця, 07 жовтня 2011 18:56

Гурт "ТіК" презентував новий "Весільний альбом"

Гурт "ТіК" презентував новий "Весільний альбом"

За продажами в Україні "ТіК" вже випереджає "Океан Ельзи", а це більше 100 тисяч дисків на рік.

Про це заявив представник звуказаписуючої компанії MOON Records Андрій Пасічник на презентації "Весільного альбому" вінницького гурту "ТіК".

Це третій альбом в дискографії групи, його перший наклад - 5 тисяч.

"Вже існує домовленість, що платівку продаватимуть і в Росії. Там давно всі в захваті від творчості наших хлопців, але постійно натякають, аби хоча б щось заспівали російською", - сказав Пасічник.

За його словами, особливо до душі російським меломанам хіт "ТіКа" "Олені".

"Ми відповіли, що російською вона ніколи не звучатиме", - додає лідер гурту Віктор Бронюк.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гурт "ТІК" за півтори тисячі гривень продав вила (ФОТО)

Пісні для нового альбому група писала під час гастролей.

"Багато матеріалу вже обкатали на концертах. Два роки не могли добратися до студії для його запису.  Нас, дійсно, постійно запрошують виступати на весіллях, іноді погоджуємося. Чому б не подарувати людям свято. Правда, ресторани не завжди пристосовані для виступу живих музикантів. Одного разу одруження відзначали навіть у Збаражському замку. Я навіть половину власного весілля провів на сцені. У нас в гурті залишилось троє холостих, сподіваюся вони знайдуть свою половинку до листопада", - розповів Віктор Бронюк.

Тур на підтримку "Весільного альбому" розпочнеться 10 жовтня у Вінниці. Завершиться - 15 листопада концертом в столичному "Палаці спорту". Спеціальним гостем фінального виступу буде Ірина Білик. Вона разом  Віктором Бронюком виконає пісню "ТіК" "Не цілуй".

Зараз ви читаєте новину «Гурт "ТіК" презентував новий "Весільний альбом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі