вівторок, 22 травня 2018 21:45

Вийшов трейлер українського фентезі "Бобот та енергія всесвіту"

Вийшов трейлер українського фентезі  "Бобот та енергія всесвіту"
В мережі з'явився офіційний трейлер українського фантастичного фільму "Бобот та енергія всесвіту" Фото: Kyiv Comic Con

В мережі з'явився офіційний трейлер українського фантастичного фільму "Бобот та енергія всесвіту" режисера Максима Ксьонди.

Стрічка розповідає про 12-річного Вадика. Хлопчик патологічний брехун і фантазер. Весь час розповідає про свої вигадані подвиги. Та одного разу він опиняється в центрі протистояння двох позаземних сил. Бобот - один з головних героїв фільму. Це ходяча трансформаторна будка, подібна до людини. Він допомагає Вадику рятувати світ. Є й інші трансформатори. Вони всі водночас відірвалися від мережі й почали поводитися, як живі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про командира УПА виклали на YouTube

"Події відбуваються у країні, дуже схожій на Україну. Наш головний герой – пластун. Робот – це його партнер та помічник, який допомагає йому врятувати світ. Так я і розкрив сюжет нашого фільму. Кіно в Україні знаходиться в замкнутому колі. Ми почали роботу над "Боботом" свідомо. Знаючи, що прибутку в Україні він не принесе. У нас не можна зняти фільм, показати його в кінотеатрах й хоча б повернути гроші. Хоча американські стрічки у нас мають прибутки. Плануємо прокат в Європі, США та Азії", - каже продюсер фільму "Бобот" Олексій Москаленко.

Фільм знятий студією Mental dRive. Бюджет фільму склав 20 млн грн. Половину профінансувало Державне агентство України з питань кіно.

Стрічка вийде на широкі екрани 30 серпня 2018 року.

Режисер Сергій Лозниця отримав приз за найкращу режисуру за фільм "Донбас" у програмі "Особливий погляд" Каннського кінофестивалю.в

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер українського фентезі "Бобот та енергія всесвіту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі