четвер, 15 листопада 2018 15:47

Вийшов трейлер комедії з Ольгою Фреймут

Вийшов трейлер комедії з Ольгою Фреймут
З'явився трейлер української комедії "11 дітей з Моршина" Фото: Ivona - bigmir)net

У мережі з'явився трейлер української комедії "11 дітей із Моршина" режисера Аркадія Непиталюка.

За сюжетом, місто Моршин було засноване на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал - осмій. У бажанні заробити легкі гроші Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об'єктом. На її шляху з'явилися 11 дітей із Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким був Донбас до "русского мира": огляд фільму "Дике поле"

"Від початку ми задумували дитячу історію. Але потім зрозуміли, що дітям у будь-якому віці цікаво взаємодіяти з дорослими, копіювати їх або ж доводити свою точку зору. У результаті ми отримали добре кіно. Побудоване на загальнолюдських цінностях. Таких як дружба, щирість, традиції, взаємодопомога, чесність, відданість і справедливість. Тож у січні вас чекає добре сімейне кіно для всієї родини", - каже Аркадій Непиталюк.

У стрічці знялися блогер Гарі Корогодський, співак Сергій Бабкін і ведуча Ольга Фреймут.

На екрани "11 дітей із Моршина" вийдуть 3 січня 2019-го.

Актриса Олена Лавренюк, яка зіграла головну жіночу роль у найкасовішому фільмі минулого року "DZIDZIO Контрабас", з'явиться на широких екранах України у новій комедії "11 дітей із Моршина".

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер комедії з Ольгою Фреймут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі