Ексклюзиви
понеділок, 10 липня 2023 20:19

Вийшов фінальний трейлер шпигунського бойовика "Місія неможлива. Розплата. Частина перша"

Вийшов фінальний трейлер шпигунського бойовика "Місія неможлива. Розплата. Частина перша"
Кінокомпанія Paramount Pictures представила фінальний трейлер майбутнього фільму "Місія неможлива. Розплата. Частина перша". Фото: Paramount Pictures

Кінокомпанія Paramount Pictures представила фінальний трейлер майбутнього фільму "Місія неможлива. Розплата. Частина перша" / Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.

У фільмі Ітан Хант (Том Круз) та його команда приступають до нової небезпечної місії. Їм належить вистежити жахливу нову зброю, яка загрожує всьому людству, перш ніж вона потрапить у чужі руки. Про це пише ITC.

Коли на карту поставлено контроль над майбутнім і доля світу, а Ітана наздоганяють темні сили з його минулого, починаються смертельні перегони навколо земної кулі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 61-річний Том Круз зізнався, чи планує йти на пенсію

Зіткнувшись з таємничим, всемогутнім ворогом, Ітан змушений визнати, що ніщо не може мати більшого значення, ніж його місія – навіть життя тих, хто йому найдорожчий.

Ролі у фільмі виконали Том Круз, Вінг Реймз, Саймон Пегг, Ребекка Фергюсон, Генрі Черні, Ванесса Кірбі, Фредерік Шмідт, Хейлі Етвелл, Пом Клементьєфф, Кері Елвес, Роб Делані, Індіра Варма, Ші Вігем, Марк Г Парнелл.

Режисером та сценаристом став Крістофер Маккуоррі. Продюсери фільму – сам Круз, Маккуоррі, Джей Джей Абрамс, Девід Еллісон та Джейк Меєрс.

Фільм "Місія неможлива. Розплата. Частина перша" вийде у світовий прокат 14 липня, а покази в Україні стартують 13 липня.

Напередодні прем'єри пригодницького бойовика "Місія неможлива: Розплата. Частина перша", де Ітан Хант (Том Круз) повертається для виконання сьомого і, ймовірно, останнього завдання, профільні видання опублікували свої перші рецензії.

Загалом оцінки достатньо високі: на Rotten Tomatoes стрічка отримала 98% "свіжості" на основі 112 відгуків кінокритиків, а на Metacritic – 82 бали на основі 41-ї рецензії.

Приголомшливі декорації, насичений екшн і, ясна річ, трюки Круза – те, що найбільше відзначають в рецензіях.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов фінальний трейлер шпигунського бойовика "Місія неможлива. Розплата. Частина перша"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі