Ексклюзиви
четвер, 06 липня 2023 19:49

Критики високо оцінили пригодницький бойовик "Місія неможлива 7"

Критики високо оцінили пригодницький бойовик "Місія неможлива 7"
Франшиза "Місія неможлива" з момент виходу першого фільму в 1996 році зібрала понад $3,5 млрд у світовому прокаті. Фото: pixabay

Напередодні прем'єри пригодницького бойовика "Місія неможлива: Розплата. Частина перша", де Ітан Хант (Том Круз) повертається для виконання сьомого і, ймовірно, останнього завдання, профільні видання опублікували свої перші рецензії.

Загалом оцінки достатньо високі: на Rotten Tomatoes стрічка отримала 98% "свіжості" на основі 112 відгуків кінокритиків, а на Metacritic – 82 бали на основі 41-ї рецензії. Про це пише ITC.

Приголомшливі декорації, насичений екшн і, ясна річ, трюки Круза – те, що найбільше відзначають в рецензіях.

Дехто називає сьому частину – найкращою у франшизі, однак є видання, які категорично не погоджуються з цим, називаючи фільм "посереднім літнім блокбастером‎".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глядачі "рознесли" третій сезон "Відьмака"

Франшиза "Місія неможлива" з момент виходу першого фільму в 1996 році зібрала понад $3,5 млрд у світовому прокаті.

Після того, як у 2006 році "Місія неможлива 3" отримала мінімальні прибутки у розмірі $398 млн, Крузу вдалось успішно відродити франшизу, зробивши її однією з найвідоміших назв серед розважальних блокбастерів.

"Місія неможлива: Розплата. Частина перша" написана та зрежисована Крістофером Маккуоррі, який вже працював над "Фолаут" та "Нація ізгоїв".

Продюсери фільму – сам Круз, Маккуоррі, Джей Джей Абрамс, Девід Еллісон і Джейк Меєрс.

Друга частина "Розплати" вийде у червні 2024 року.

Голлівудський актор 61-річний Том Круз не планує виходити на пенсію.

Він зізнався, що його надихнув Гаррісон Форд, який у свої 80 досі створює фільми. Про це пише The Sydney Morning Herald.

Зараз ви читаєте новину «Критики високо оцінили пригодницький бойовик "Місія неможлива 7"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі