пʼятниця, 27 квітня 2012 15:31

"Вчинки мого персонажа не збігаються з моїми переконаннями" - Остап Ступка

Актор Остап Ступка вважає свою роль у стрічці "Матч" "цікавою і багатогранною".

Про це він сказав на прес-конференції у столичному кінотеатрі "Україна" 26 квітня перед прем'єрою фільму.

"Роль цікава і багатогранна. Вчинки мого персонажа і його життєва позиція абсолютно не збігаються з моїми переконаннями. Для актора дуже цінно перевтілитися на сцені в такого персонажа. Це — найвищий пілотаж акторської майстерності. Коли актор виконує такі ролі, він перетворюється на дослідника, який намагається зрозуміти, чому його персонаж чинить саме так", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після бійки на прем'єрі фільму "Матч", запрошення перевіряли двічі

"На знімальному майданчику мені працювалося легко й невимушено", - додав Остап Ступка.

Фільм Матч" зняв російський режисер Андрій Малюков. В ньому йдеться про футбольний матч між радянськими і німецькими футболістами в окупованому Києві влітку 1942 року. Остап Ступка виконав у стрічці роль поліцая. Його герой розмовляє українською. Він знущається над євреями й доносить на друзів.

"Його персонаж вигаданий, тому викликає таку реакцію. Остап геніально зіграв київського обивателя, згодного жити за будь-якої влади. Це портрет більшості з нас. Ми часто буваємо такими, хоч самі цього не помічаємо", - сказав режисер стрічки Андрій Малюков.

Зараз ви читаєте новину «"Вчинки мого персонажа не збігаються з моїми переконаннями" - Остап Ступка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі