Ексклюзиви
четвер, 12 листопада 2020 19:20

Вакарчук розповів про новий проєкт

Вакарчук розповів про новий проєкт
"Океан Ельзи" готує новий концертний проєкт. Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

Музикант Святослав Вакарчук розповів про новий проєкт.

"Ми працюємо над альбомом "Океану Ельзи" і маємо нової музики вже не на одну платівку! Одного дня, працюючи в студії, я подумав, а чому б, поки готуємо новий альбом та великий тур ОЕ, не зробити окремий музичний проект і показати вам нові пісні так, як ми грали б їх не на великому стадіоні, а будучи вуличними музикантами?" - розповів він у Facebook.

Проєкт назвали "Оранжерея". Виконавці Мілош Єліч і Денис Дудко гратимуть на акустичних гітарах, Денис Глінін на акустичних ударних інструментах і перкусії. Вакарчук буде грати на мелотроні. Планують додати жіночий вокал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Океану Ельзи" виповнилось 26 років

"До програми концертів "Оранжереї" увійдуть декілька нових пісень, які я написав до майбутнього альбому ОЕ. А також, я б сказав, "домашні" версії пісень "Океану" та інших відомих композицій, які ви знаєте давно, але такими ще не чули. Останній рік створив такі умови, коли справжню енергію ми отримуємо не на великих концертних чи розважальних аренах, а в затишному колі найближчих людей. Таким за настроєм ми і бачимо цей проект - півтори години щирих музичних розмов", - вказав Вакарчук.

Лідеру гурту "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку не сподобалося музичне шоу на День Незалежності на Софіївській площі. Про це він сказав у програмі "Слава+".

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук розповів про новий проєкт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі