субота, 24 квітня 2021 16:30

В "Сімпсони" запросили для озвучки представника ЛГБТ-спільноти

В "Сімпсони" запросили для озвучки представника  ЛГБТ-спільноти
Перукар кубинського походження Хуліо (праворуч) в серіалі "Сімпосни" вперше з'явився в епізоді "Три геї в одній квартирі". Гомер Сімпсон дізнався, що Мардж збиралась його кинути ще до народження сина. Засмутившись вирішив пожити з представниками ЛГБТ-спільноти в гей-кварталі, за сюжетом. www.digitalspy.com

Американський актор Генк Азарія втратив роль у мультсеріалі "Сімпсони". Творці шоу вирішили замінити його в озвучці персонажа-гея Хуліо. Повідомляє The New York Post. На місце Азарія запросили представника ЛГБТ-спільноти, коміка Тоні Родрігеса.

"Моя мрія здійснилась. Хуліо, як я гей і має кубинське походження" - написав у Instagram Родрігес.

Прихильники "Сімпоснів" мають пам'ятати Хуліо,як перукаря Мардж, а також колишнього бойфренда Вейла Смізерса - секретаря мільярдера, власника Спринґфілдської АЕС Монтгомері Бернса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Marvel створив лиходія з кризою середнього віку

Генк Азарія став відомим після ролі детектива у комедійні мелодрамі "Красуня" 199о року з Річардом Гіром і Джулією Робертс.

За озвучку "Сімпісоні" актор має чотири "Еммі". Його голосом говорять бармен Мо Сізляк,шеф поліції Кленсі Віггам, багатодітний селюк Клітус Спаклер, місцевий геній Професор Фрінк, Продавець коміксів та багато інших.

Серед персонажів, яких в "Сімпоснах" озвучує Генк Азарія був продавець в супермаркеті інідіського походження Апу Нахасапімапетілон.

2018-го актор зінався, що змінив ставлення до цієї ролі після документального фільму "Проблему з Апу" нью-йоркця Гері Кондаболу. В стрічці обговорювали проблему цькування американців азійського походження через стереотипи в західній масовій культури.

"Мене дуже засмутила думка, що когось молодого чи старого могли дражнити на основі характеру Апу. Частина мене відчуває, що треба поїхати до кожного окремого індійця в цій країні і особисто вибачитися. Іноді я так роблю", - сказав Азарія в телепрограмі "Пізнє шоу зі Стівеном Кольбером".

Відмовився озвучувати Апу, а також чорношкірого приятеля Гомера Сімпсона Карла.

Зараз ви читаєте новину «В "Сімпсони" запросили для озвучки представника ЛГБТ-спільноти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі