Ексклюзиви
пʼятниця, 23 квітня 2021 00:45

Marvel створив лиходія з кризою середнього віку

Marvel створив лиходія з кризою середнього віку
Головний герой мультсеріалу від Marvel "M.O.D.O.K." у 40 років втрачає родину та бізнес. Стає лиходієм, хоче перемогти Капітана Америку, Залізну Людину, Дедпула, Халка та інших. Фото: Marvel

Вийшов трейлер анімаційного серіалу "M.O.D.O.K.". Це лиходій студії Marvel під ім'ям Mental Organism Designed Only for Killing. Дослівно - Психічний Організм, призначений лише для вбивства.

Головного персонажа озвучив Петтон Освальт. Це американський комік, який знявся в серіалах "Король Квінса" та "Агенти Щ.И.Т.", також озвучив пацюка Ремі в мультфільмі "Рататуй" від "Діснея".

"M.O.D.O.K. - найнезвичайніший антигерой Marvel. Якщо ви думали, що серіал "ВандаВіжн" - це дикий експеримент для Marvel, то готуйтеся до божевілля "M.O.D.O.K.". Він справив величезне враження на шанувальників всесвіту Marvel ще з моменту своєї першої появи у коміксі "Казки напруги" 1967-го. Його створили Стен Лі та Джек Кірбі. M.O.D.O.K. - це божевільний суперзлодій, розчарований у житті. Завжди придумує бездарний план, щоб перемогти Капітана Америку, Залізну Людину, Дедпула, Халка.

Ринок анімації зараз дуже переповнений, потрібно було створити характерний та впізнаваний стиль, що не загубиться серед інших. Мультфільм виглядає дуже кінематографічним, майстерно використали глибину різкості та передали рухи камери. Команді дизайнерів довелося побудувати сотні складних декорацій. Це не тільки дикий всесвіт головного героя, а й інші локації Marvel. Це королівство Асгард з "Тору" та "Світ вбиств", створений лиходієм на ім'я Аркада. Будуть пародії на Людей-Ікс та Людину-павука", - йдеться в Animation Magazine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Marvel зняв фільм про першого супергероя-азіата

"У M.O.D.O.K.а величезне его. Він думає, що він може керувати світом та одночасно насолоджуватися сімейним життям. Але по-своєму, - каже сценарист мультсеріалу Освальт Блум. - Він вважає, що його дружина та діти - ще один спосіб продемонструвати свою силу. Але насправді любить їх. Переживе кілька серйозних злетів і падінь протягом усього шоу. Втрачає бізнес і сім'ю у свої 40 років, йому потрібно знову зрозуміти, чого він хоче від життя. Усі його дії мотивовані розчаруванням та приниженням. Ось чому цей персонаж відомий вже понад 60 років. Стен Лі та Джек Кірбі створили дуже людяну історію, одночасно смішну та емоційну".

По суті, це комедійний серіал про суперзлодія, який зазнав кризи середнього віку внаслідок особистих та професійних невдач.

Прем'єра серіалу відбудеться 21 травня на Hulu.

Мультфільм "Душа" студії Pixar отримав премію Annie Awards в номінації "Найкращий анімаційний фільм".

"Душа" - перший фільм Pixar, який дебютував на стрімінгових платформах. Також отримав нагороду за найкращу анімаційну стрічку на "Золотому глобусі" 2021 року. Ідея мультфільму - показати, що треба жити повноцінним життям, доки живий, і не відкладати це на потім.

Зараз ви читаєте новину «Marvel створив лиходія з кризою середнього віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі