вівторок, 07 червня 2011 20:54

"В пекло можна Чикатила посадити, але не мене" — Борис Барський

"В пекло можна Чикатила посадити, але не мене" — Борис Барський

Актор Борис Барський вірить в реінкарнацію душ. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Свої минулі життя вперше намагався визначити, дивлячись на горячу свічку. На вогні мали з'явитися згадки із минулого життя. Але нічого не вийшло. Потім в інтернеті на якомусь сайті послав дату народження і мені написали, що я ще не родився. Коли розповів про це Делієву, він каже: "Якби це було перше твоє життя, то бігав би за кожною спідницею, бо в голові був би один секс. А якщо там ще шарики крутяться — значить це не перше народження", - підкреслив актор.

В кармічному гороскопі Барського написано, що зараз в нього четверте життя.

"І ще буде штуки три-чотири. Вперше я народився в якомусь там 3-тисячному році до нашої ери китайкою. Прожив лише три роки. Виявляється, це добре, бо нічого поганого своїй кармі не встиг приліпити. В другому житті був індіанкою і працював на ткацькій фабриці. Жив довго. В третьому жив у Римі і був якимось кожевніком. Не пам'ятаю, як в мене там в Римі складалось, але теперішнє життя мені подобається. В мене з усіма склалося, я з усіма дружу, я люблю цей світ і все, що мене оточує", - зазначив він.

Також Барський вірить, що за свої гріхи може потрапити до пекла.

"Мені здається, що я у своєму житті не зробив нічого такого поганого, за що мене навічно треба посадити в тюрму. Бог же не настільки злий і нам розповідають, що він нас любить. А так наказувати — несправедливо. В пекло може Чикатила заслати або ту людину, яка нажала на кнопку, щоб скинути бомби на Хіросіму і Нагасаки. Таких в пеклі небагато буде, зате вже не скучно".

Зараз ви читаєте новину «"В пекло можна Чикатила посадити, але не мене" — Борис Барський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі