Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2010 14:59

Подкопаєву і Вольнову навчать китайським цирковим трюкам

Подкопаєву і Вольнову навчать китайським цирковим трюкам
У Київ вперше приїхав Великий китайський цирк. Його гастролі проходитимуть у концерт-залі "Кобзов" на столичній Лук"янівці.

У четвер, 30 вересня, о 17.30 відбудеться презентація програми гастролей Великого Китайського цирку. На неї запросили зірок українського шоу-бізнесу.

"Артисти з Китаю навчать українських зірок своїм фірмовим трюкам, - розповіли організатори. - Запрошення вже вручили Лілії Подкопаєвій, Андрію Кіше, Світлані Вольновій, Валерію Харчишину, Марічці Падалко і Сніжані Єгоровій. Вони обіцяли прийти зі своїми доньками та синочками. Квитки на презентацію вже придбали Альона Вінницька, Борис Барський , Влад Яма, Ольга Полякова і Резиденти "Ріал Камеді". Вони стануть учасниками майстер-класу від китайських циркових артистів і відчують на собі всю складність і самобутність їх майстерності".

Як стало відомо, презентацію також відвідає посол Китайської Народної Республіки в Україні Чжан Сіюнь та посли інших країн. Гостей вечірки пригостять традиційними китайськими печивами з побажаннями, а самих сміливих чекає ворожіння на китайській "Книзі змін".

Організував гастролі Великого китайського цирку в Україні - Микола Кобзов, директор однойменного українського цирку.

"Китайські артисти покажуть найяскравіші номери. Вони фантастично володіють своїм тілом, - сказав Микола Кобзов. - Стародавньому китайському цирковому мистецтву 4000 років. Майстрами цирку у Китаї здебільшого стають підлітки. Незважаючи на досить юний вік, вони досягають приголомшливих успіхів".

28 вересня об 11:00 у концертному залі "Кобзов" відбудеться відкрита репетиція Великого Китайського цирку.

У Києві цирк пробуде до 12 грудня. Вартість квитків від 40 до 120 грн.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєву і Вольнову навчать китайським цирковим трюкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути