вівторок, 19 грудня 2017 14:23

У новому альбомі "Фіолет" можна почути емоції сусідів і гудіння перфоратора

У новому альбомі "Фіолет" можна почути емоції сусідів і гудіння перфоратора
У новому альбомі "Фіолет" можна почути емоційні вигуки сусідів і гудіння перфоратора. Фото - facebook

Сьогодні, 19 грудня, гурт "Фіолет" презентував акустичний альбом "Невидане". Про вихід платівки музиканти попередньо не оголошували.
До альбому увійшло вісім композицій, шість з яких досі не звучали на виступах гурту та в записах. Також акустична версія пісні "Долоні" та переспів української народної "При долині кущ калини". Записали альбом на домашній студії Антона Панфілова, барабанщика "Фіолету".

"Невидане" — запис цілком домашній. Не виключено, що окрім гітар, клавіш та голосу, інколи ваше вухо фіксуватиме ледь вловимі крики за стіною, де мати "вичитує" неслухняну дочку-підлітка за її "надто юні" любові, глухі відголоси будівництва на столичних окраїнах, магічний шурхіт сторінок книг, затишне порипування паркету під ногами та наші не завжди контрольовані емоції", - сказав Сергій "Колос" Мартинюк, фронтмен гурту "Фіолет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова пісня "Мандрів" звучатиме у фільмі про автора українського тризуба

У текстах, за словами Мартинюка, знайшлося місце "щіросердній любові між містами, українському бездоріжжю як ледь не метафізичному символу нашого сьогодення, і героям дитячих книг разом з музичними героями минулого і сучасності".

14 грудня у столичному Українському домі Фома і "Мандри" презенували альбом "Час летить". Попередня пластинка музикантів вийшла 6 років тому.

Зараз ви читаєте новину «У новому альбомі "Фіолет" можна почути емоції сусідів і гудіння перфоратора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі