пʼятниця, 13 лютого 2015 17:56

В мережі з'явився трейлер нової "Попелюшки" від Disney

В мережі з'явився трейлер нової "Попелюшки" від Disney
Фото: youtube.com

Трейлер фільму "Попелюшка" від компанії Disney опублікований на каналі студії на YouTube. Світова прем'єра повинна відбутися 13 лютого на Берлінському кінофестивалі. У широкий прокат картина вийде 13 березня.

У двохвилинному ролику простежується класичний сюжет казки з деякими відступами. Наприклад, головна героїня знайомиться з принцом до балу - вони зустрічаються в лісі під час королівського полювання.

Головні ролі у фільмі виконали Лілі Джеймс ("Абатство Даунтон", "Гнів титанів") і Річард Медден ("Гра престолів"). Злу мачуху зіграла Кейт Бланшетт, а добру фею - Хелена Бонем Картер.

Режисером виступив британець Кеннет Брана, який спеціалізується на історичному та літературному кіно, приміром, екранізаціях п'єс Шекспіра.

Найбільший в США продавець електронних квитків, компанія Fandango, назвала "Попелюшку" одним з найбільш очікуваних в 2015 році сімейних фільмів.

Компанії Disney належить одна з найбільш відомих мультиплікаційних версій казки про Попелюшку, яка вийшла в 1950 році.

Зараз ви читаєте новину «В мережі з'явився трейлер нової "Попелюшки" від Disney». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі