Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2018 21:15

У комедії про киян та гостей столиці знімались непрофесійні актори
5

Кадр з фільму "Герой мого часу"
Фото: Ольга Васьків
Кадр з фільму "Герой мого часу"
Прем'єра фільму "Герой мого часу"
Прем'єра фільму "Герой мого часу"
Прем'єра фільму "Герой мого часу"

11 вересня у Львівському кінотеатрі Planeta Kino пройшов допрем'єрний показ фільму режисерки Тоні Ноябрьової - комедії "Герой мого часу". На показ приїхала режисерка і виконавець головної ролі - актор Євген Бушмакін.

"Герой мого часу" – це повнометражний дебют режисерки Тоні Ноябрьової. Фільм про киян та гостей столиці, які шукають своє місце в столиці, хочуть там гарно та заможно жити. Один з таких людей - Жорік, що живе в складному і суперечливому світі та приїжджає в столицю в пошуках щастя. Йому подобаються дорогі магазини, модні галереї та бізнес-леді. Але живе в брудному під'їзді і п'є пиво в дешевих кафе. Головну роль виконав Євген Бушмакін, який раніше грав у короткометражному фільмі Тоні Ноябрьової "День незалежності". Він добре вжився в образ - кажуть глядачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телесеріал про спецагентів та інопланетян отримав сотню нагород

"90% героїв на екрані – непрофесійні актори. Є сцена, де у черзі стоять півсотні пенсіонерів. Це реальна спонтанна сцена, бо знайти акторів такого віку в Україні - нереально. Так само ми знімали на вулицях міста, тому фільм вийшов реалістичний", - каже Тоня Ноябрьова.

У фільмі знялися телеведучі Наталка Якимчук та Василіса Фролова, а також головна редакторка "ELLE Україна" Соня Забуга. Це третій повнометражний фільм в історії українського кінематографа, після фільмів "Припутні" (2017) та "Дике поле" (2018), де майже всі актори розмовляють суржиком. Комедія "Герой мого часу" вийде в український прокат 20-го вересня.

27 серпня у львівському кінотеатрі Planeta Kino у ТРЦ "Форум Львів" відбувся перший в Україні допрем'єрний показ українського пригодницько-фантастичного фільму "Бобот та енергія Всесвіту" режисера Максима Ксьонди. Фільм створила українська студія mental dRrive за підтримки Держкіно.

Зараз ви читаєте новину «У комедії про киян та гостей столиці знімались непрофесійні актори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі