четвер, 05 липня 2012 10:51

У Німеччині заборонили сумнозвісний фестиваль

У Німеччині заборонили сумнозвісний фестиваль
Назву "Love Parade" змінили на "B-Parade". Фото: n-tv.de

Організатори фестивалю електронної музики в Берліні B-Parade відмовилися від його проведення, пише n-tv.de з посиланням на заяву організаторів. Фестиваль повинен був стати першим подібного роду після загибелі 21 людини під час тисняви ??на Love Parade в Дуйсбурзі 2010 року. Він повинен був пройти 21 липня в центрі Берліна.

Як виявилося, організаторам не вдалося залучити достатньої кількості спонсорів, які побоювалися поганої репутації після події в Дуйсбурзі.

Організатори вирішили залучити як альтернативу інвесторів, пише Berliner Morgenpost. Влада Берліна погодили захід, на який, як розраховували організатори, повинні були прийти 450 000 гостей, проте інвестори так і не були впевнені в окупності проекту. Крім того, його вартість виявилася значно вищою, ніж передбачалося спочатку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль "Краще місто" в Дніпропетровську зібрав зірок світового масштабу

Проведення B-Parade можна було перенести на територію колишнього аеропорту Tempelhof, щоб знизити витрати на нього. Однак власники території відмовилися її надавати через занадто короткі строки для підготовки.

Фестивалі електронної музики під назвою Love Parade проходили в Берліні з 1989 по 2006 рік. У 2007 році місце проведення перенесли в Рурську область. А після 2010 року, коли в Дуйсбурзі через тисняви ??загинули і постраждали гості фестивалю, Love Parade перестали влаштовувати. B-Parade повинен був відновити берлінську традицію.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині заборонили сумнозвісний фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі