середа, 04 липня 2012 15:24

У фільмі про Джимі Хендрікса прозвучить кавер на пісню "Бітлз"

У фільмі про Джимі Хендрікса прозвучить кавер на пісню "Бітлз"
Джиммі Хендрікса визнано одним з найбільш винахідливих віртуозів рок-музики. Фото: uh.ru

Учасник хіп-??хоп-дуету Outkast Андре 3000 (справжнє ім'я - Андре Бенджамін) виконає у фільмі "All Is by My Side" кавери на пісні The Beatles і Мадді Уотерса. Про це повідомляє Rolling Stone.

Картина буде розповідати про поїздку Джимі Хендрікса (одного з найвидатніших гітаристів в історії) до Великобританії. Саме цього музиканта і зіграє Андре 3000. При цьому пісні самого Хендрікса у фільм не ввійдуть. Це пов'язано з тим, що компанія Experience Hendrix LLC, яка розпоряджається правами на музичну спадщину Джимі, відмовилася підтримувати проект.

В результаті Андре 3000 виконуватиме бітлівську "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" (відомо, що Хендрікс дійсно грав цю пісню в лондонському клубі, причому серед глядачів були Пол Маккратні і і Джордж Харрісон), "Mannish Boy" Мадді Уотерса, "Bleeding Heart" Елмора Джеймса, "Wild Thing" Чіпа Тейлора і деякі інші композиції.

Зйомки фільму "All Is by My Side" проходять в даний час в Ірландії. Як заявили продюсери картини, в Дубліні виявилося "легше відтворити атмосферу Лондона 1967 року". Режисером і сценаристом фільму є Джон Рідлі.

Зараз ви читаєте новину «У фільмі про Джимі Хендрікса прозвучить кавер на пісню "Бітлз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі