Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2012 12:37

Маккартні погодився виступити на відкриття Олімпіади

Маккартні погодився виступити на відкриття Олімпіади
Маккартні виступить в самому фіналі шоу. Фото: firebit.org

Колишній учасник легендарної групи "Бітлз" Пол Маккартні підтвердив свою участь в церемонії відкриття Олімпійських ігор в Лондоні. Він виступить в самому фіналі шоу. Організатори розраховували залучити безліч знаменитих британських артистів, проте більшість запрошених відмовилася.

Зокрема, лідер Sex Pistols Джоні Лайд заявив, що не бажає брати участь у музичному заході, щоб не плямувати репутацію групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Маккартні хоче зібрати гурт з синів "бітлів"

Церемонія відкриття відбудеться 27 липня на олімпійському стадіоні в Стратфорді. Сценарій тримається в найсуворішому секреті. Але деякі деталі все-таки стали відомі.

Наприклад, офіційно відкритими ігри оголосять Єлизавета II і принц Філіпп, герцог Единбурзький. Відомо і назва заходу: "Чудові острови". Церемонія розпочнеться дзвоном спеціально відлитого 27-тонного дзвону. Швидше за все, театралізоване шоу буде перегукуватися з історичною роллю Великобританії як морської держави.

Також стало відомо, що концерт з нагоди закриття Олімпійських Ігор-2012 має стати своєрідним екскурсом в історію британської музики з часів Другої світової війни.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Маккартні погодився виступити на відкриття Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі