Ексклюзиви
середа, 23 грудня 2009 18:21

Фільм про викрадення Джимі Хендрікса зніматимуть наступного року

Фільм про викрадення Джимі Хендрікса зніматимуть наступного року

Вже найближчим часом світовий фільмофонд поповниться ще однією картиною про найвіртуознішого гітариста XX століття Джимі Хендрікса. Проте цього разу глядачі побачать не байопік про музиканта, а роуд-муві про викрадення Хендрікса гангстерами.

Зйомками інді-драми під робочою назвою "Slide" займуться студії Angryfilms і Bellport Pictures. У фільмі не буде ані пісень Хендрікса, ані розповідей про його рідню - основна дія розгортатиметься навколо так званого "втраченого уікенду", коли у вересні 1969 року музикант таємничим чином зник.

Зірку ненавмисно викрадають два бандити, які відчайдушно намагаються втекти від обдуреного ними боса. По дорозі музикант вчить бандитів чесності, та й сам починає замислюватися про свої вчинки.

Варто відзначити, що за однією з версій, в 1969 році Хендрікса дійсно вкрали бандити, проте швидше за все, це було фіктивне викрадення, організоване менеджером гітариста.

"Нам довелося, як в літературі, додумати частину історії, тому що ніхто не знає, що сталось насправді, - зізнається режисер і письменник Ар Ейч Грін. - Це частина історії Джимі, і я думаю, ми зможемо показати музиканта цілком, але з несподіваного ракурсу".

Кастінг йде повним ходом, проте ім"я актора, який виконуватиме роль Джимі Хендрікса, поки що не розголошується. Зйомки розпочнуться на початку наступного року. Тоді ж, 25 січня в світ вийдуть концертні записи з виступів 1967-68 років в Парижі та Оттаві, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про викрадення Джимі Хендрікса зніматимуть наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути