четвер, 23 січня 2014 10:28

"У душі я завжди був романтиком" - Гару їде до Києва з концертом

У лютому 2014 франко-канадського співака і музиканта Гару, справжнє ім'я якого - П'єр Гаран, чекає десяток міст Росії та України: цього разу турне стартує в Сибіру і завершиться єдиним концертом у Польщі. А в Києві відомий виконавець виступить у Палаці Україна 31 січня.

Альбом Rhythm and Blues музикант готував для шанувальників в лондонській студії півтора року. Альбом - це класика блюзу і шану видатним виконавцям - Тому Вейтсу, Джо Кокеру та Ніні Саймон. "Rhythm and blues" - це кавери відомих композицій і повернення до початку музичної кар'єри Гару. До того, за що його полюбили, - кажуть музичні критики про нову роботу співака. Напередодні концерту Гару в Києві Gazeta.ua пропонує добірку цитат виконавця, щоб дізнатися про його особистість ще більше.

Герой мюзиклу. "Мій герой в мюзиклі Notre Dame de Paris так сильно любив Есмеральду , що просто не міг без неї жити і загинув в ім'я любові. Мені здається, смерть заради дорогого тобі людини - найкраща з усіх можливих. Потворний горбань привернув мене своєю чистотою і тим, наскільки його внутрішній світ не відповідає зовнішньому. Граючи Квазімодо, я хотів, щоб його історія послужила уроком для людей в сучасному світі, де зовнішня привабливість відіграє чи не головну роль".

Жінки. "Що ще важливо, жінки - найкраще джерело натхнення. Причому не тільки для мене - адже, як відомо, найпрекрасніші музичні твори народжувалися завдяки почуттям, які відчував автор до своєї музи".

Люди. "У душі я завжди був романтиком, але в процесі дорослішання багато чого дізнався про навколишній світ і тепер дивлюся на нього менш захоплено, ніж раніше. На жаль, ідеальних людей не існує. Всі ми складаємося з достоїнств і недоліків. Але якщо любимо когось по-справжньому, то саме за сукупність рис - і позитивних, і негативних. Потрібно сприймати людей такими, які вони є. Я не шукаю людину, відповідного якомусь вигаданому ідеалу".

Селін Діон. "Якось після того як ми вже записали дует з Селін, її чоловік і продюсер Рене Ангела запросив мене до них додому на вечерю, я був вражений такою увагою і, звичайно, прийшов. І там вони раптом запропонували мені попрацювати з їх командою. Це була неймовірна можливість - співати і працювати з такими професіоналами, і, звичайно, я погодився ! Я багато чому в них навчився, але зараз вже працюю зі своєю групою".

Телебачення. "Вони завжди можуть намагатися нав'язати свою думку, але в кінцевому рахунку все вирішує публіка. Я роки пропрацював на сцені, перш ніж я тільки подумав про те, щоб з'явитися на телебаченні. Шкода, але у Франції для багатьох новачків сцена здається недосяжною".

Зараз ви читаєте новину «"У душі я завжди був романтиком" - Гару їде до Києва з концертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі