понеділок, 20 січня 2014 16:03

Для хворих дітей львівські етногурти зібрали 23 тисячі гривень
9

Фото: Фото: Ольга Швед

У Львові 19 січня львівські гурти Гич Оркестр, Йорий Клоц та Патриція виступили на благодійному концерті "ЩедроЕтно 2014" у львівському клубі "Picasso". Торік такий самий захід організовували, аби зібрати кошти для транспортну програму для реабілітаційного центру "Джерело". Цього року кошти збирали для конкретних потребуючих - брата та сестри. У п'ятирічної Софійки та трирічного Лук'янчика Радишів — важка хвороба м'язів, яка проявляється у м'язовій слабкості та поступовій атрофії м'язів, через що діти поступово втрачають здатність рухатись і дихати. Вони не тримають голівки, не сидять самостійно, не ходять, не можуть рухатися.

"Діти потребують спеціальних візків, які фіксують тіло і в яких їх можна буде виводити на прогулянку. На візочку має бути апарат штучного дихання. Ціна одного такого візочка - 30 тисяч гривень, у батьків немає таких коштів. Діти дуже хочуть погуляти на вулиці і побачити навколишній світ", - каже один із організаторів заходу Володимир Бєглов.

Під час майже тригодинного виступу публіку розважали гурти етно-піснями в унікальній обробці Гич Оркестр, Йорий Клоц та Патриція. Між виступами розігрували спеціальні подарунки від музикантів. Усього концерт відвідало більше 200 людей. Ціна квитків - 90 гривень, окрім того, можна було зробити пожертву у спеціальні благодійні скриньки.

Наприкінці концерту організатори підсумувати зібрані кошти - 23 тисячі гривень із необхідних 30 тисяч. Решту сподіваються, допоможуть зібрати благодійники та небайдужі люди.

Допомогти сім'ї Радишів можна, перерахувавши кошти їм на рахунок:

Реквізити для переказів у національній валюті,UAH

Отримувач: Радиш Наталія Степанівна

ІНН 2983507463

Банк отримувача: АТ "ОТП Банк", Місто Київ, 01033, вул.Жилянська, 43

МФО 300528

Рахунок № 26200001680027

Реквізити для переказів в іноземній валюті, USD,EUR:

Beneficiary: Nataliia Radysh

Account #: 26200001680027

Beneficiary's bank: 43 Zhylyanska Str., Kyiv, 01033

SWIFT code: OTPVUAUK

 

Зараз ви читаєте новину «Для хворих дітей львівські етногурти зібрали 23 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі