пʼятниця, 01 листопада 2013 08:30

Уперше в Україні покажуть знамениту "Попелюшку" на льоду
10

Фото: Фото надані організаторами

У київському Палаці Спорту покажуть вистави знаменитого мюзиклу на льоду "Попелюшка". Популярне шоу для всієї родини , яке вже відвідали понад півмільйона людей по всій Європі , в Україні буде показано вперше.

Автор унікальної постановки класичної казки "Попелюшка" - відомий чеський сценарист і режисер Генрі Сімек, в послужному списку якого успішні мюзикли на льоду "Дід Мороз" (1998) і "Ромео і Джульєтта" (2003). Грандіозне шоу, над яким працювали провідні європейські фахівці, втілює в собі кращі елементи традиційного мюзиклу, фігурного катання і театральної драматургії.

Загалом у грандіозній постановці задіяно 50 артистів - акторів, співаків, професійних фігуристів і танцюристів з семи країн світу. Спеціально для постановки мюзиклу на льоду в країнах СНД всі діалоги та музичні композиції "Попелюшки" були переведені на російську мову.

Вперше мюзикл на льоду "Попелюшка" був поставлений в Чехії в 2011 році. Спеціально для шоу було зшито 300 унікальних костюмів, над якими працювали кращі чеські фахівці, які спеціалізуються на виробництві історичних костюмів для драматичних театрів. Окремої уваги заслуговують і масштабні декорації, які постійно змінюються під час вистав. Сцена для постановки займає величезну площу 1800 квадратних метрів. У шоу використовуються сучасні сценічні технології та сучасні спецефекти, а продакшн мюзиклу повністю забезпечують західноєвропейські фахівці.

Всього в Києві за 3 дні пройде 8 спектаклей. Їх покажуть з 6-го по 8-е грудня.

Зараз ви читаєте новину «Уперше в Україні покажуть знамениту "Попелюшку" на льоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі