вівторок, 09 квітня 2019 21:45

Український співак виступить на одному з найбільших музичних фестивалів Європи

Автор: afisha.tochka.net
  Іван Дорн виступить на фестивалі Sziget в Угорщині
Іван Дорн виступить на фестивалі Sziget в Угорщині

11 серпня співак Іван Дорн виступить на фестивалі Sziget 2019. Пройде на острові Обудай на території Будапешта, Угорщина.

Виступ Дорна відбудеться в межах міжнародної програми Європейська сцена, де загалом будуть представлені 30 виконавців із 20 країн.

"Демонструючи актуальну, свіжу музику континенту, сцена Sziget - Europe Stage - представляє артистів на межі європейського прориву. З останнім альбомом OTD Іван Дорн вже кинув виклик кордонам, здобувши увагу далеко за межами Східної Європи. Про його музику пишуть Billboard і Complex, а вміле поєднання хаусу 90-х, поп-музики, ню-диско, фанку та фрі-джазу робить його одним із найсміливіших новаторів на українській сцені", - йдеться в анонсі.

Окрім Дорна, Україну на Європейській сцені заходу представить лауреат премії APPS Music & SZIGET: Awards. На нагороду претендують 14 номінантів, яких відібрали експерти української музичної індустрії. Це колективи ADAM, Braii, Cape Cod, DZ'OB, INDT, Fontaliza, [О], OY Sound System, Sasha Boole, The Unsleeping, YEYO, YUKO, Wavy Dem і ЦеШо.

Хедлайнерами цьогорічного Sziget будуть Ед Ширан, Мартін Гаррікс, Post Malone і групи Florence + The Machine, Foo Fighters, The 1975, Twenty One Pilots, The National.

Фестиваль проходитиме з 7 до 13 серпня. Квиток на один день нині коштує 75 євро. 3 дні - 209 євро, 5 днів - 289 євро, 7 днів - 329 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбудеться День вуличної музики

Фестиваль Sziget відбувається щоліта в серпні з 1993 року. Об'єднує в собі музику та різноманітні культурні заходи: перегляди кінофільмів, спортивні змагання, художні виставки та галереї, театральні вистави. На фестивалі виступали, зокрема, Кендрік Ламар, Ріанна, Лана Дель Рей, Девід Бові, Iron Maiden, The Prodigy, Thirty Seconds to Mars. Україну на Sziget представляли такі гурти, як "Брати Блюзу", "Мандри", "Гайдамаки", "ДахаБраха", ONUKA, 5'nizza, Kadnay.

Минулого року захід відвідали рекордні 565 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Український співак виступить на одному з найбільших музичних фестивалів Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі