пʼятниця, 14 вересня 2012 09:37

Український сценарист може написати сценарій для Брюса Вілліса

Український сценарист може написати сценарій для Брюса Вілліса
Фото: film.ru

Банк "ТРАСТ" і компанія CINEMOTION за участю голлівудського консультанта Роберта Маккі запускають конкурс "Історія на мільйон". Переможець стане сценаристом і візьме участь у зйомках серії рекламних роликів з Брюсом Віллісом у головній ролі.Творчий конкурс проведуть в рамках програми семінарів майстра сценарного мистецтва Роберта Маккі, який в жовтні відвідає Україну і Росію.

"У конкурсі можуть взяти участь сценаристи, які працюють в будь-яких жанрах і для різних медіа: кіно і телебачення, белетристика і театр, документальні фільми, новини і реклама, - всі, у кого є талант, уява і мрія побачити свою роботу на екрані", - розповідає про проект Роберт Маккі.

Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися на сайті проекту, заповнити анкету і до 17 вересня надіслати організаторам шість літературних сценаріїв рекламних роликів для банку "ТРАСТ" за участю Брюса Уілліса. Тексти повинні строго відповідати брифу.

В кінці вересня на сайті проекту будуть опубліковані роботи 30 фіналістів і запущене глядацьке голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кращий викладач Голлівуду проведе семінар у Києві

Голлівудський експерт на чолі членів журі подарує переможцю можливість реалізувати свої ідеї на майданчику кіностудії Warner Brothers в Лос-Анджелесі. Автор кращих робіт стане частиною креативної команди і візьме участь у зйомках нової серії відеороликів з Брюсом Віллісом за власним сценарієм.

Так само буде визначено переможця глядацьких симпатій, який набере максимальну кількість голосів відвідувачів сайту trust.cinemotion.ru. Його призом стане можливість брати участь у чотириденному семінарі Роберта Маккі "Жанри + TV Day" і грант на шестимісячне навчання в кіношколі CINEMOTION ("Програма підготовки шоу-раннерів. Мистецтво створення комедійних проектів").

"Завдання будь-якого сценариста - навчитися раціонально і в правильних цілях використовувати свій талант, застосовувати його в проектах різної форми. Наш конкурс дає виняткову можливість усім творчим людям спробувати себе як сценариста реального проекту та стати учасником знімального процесу рекламних роликів за власним сценарієм на одній із найбільших кіностудій", - відзначає Роберт Маккі. - Будьте сміливими і ризикуйте! Пишіть правду. Вірте в себе (Write the truth. TRUST yourself)".

Зараз ви читаєте новину «Український сценарист може написати сценарій для Брюса Вілліса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі