Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2011 14:23

Український письменник написав роман про зомбі

Український письменник написав роман про зомбі

Український публіцист і прозаїк Михайло Бриних написав роман жахів "Хліб з хрящами". Книгу презентуватиме на початку лютого наступного року.

"Книга датована 2012-м роком, але має вийти вже наступного тижня. Це - роман жахів. Страшно люблю зомбі-треш, симпатичний жанр. У Європі це ціла субкультура, а у нас чомусь майже немає інтересу до таких романів. Можливо тому, що самих романів немає", - зазначив Бриних.

Обмежень у віці у книги немає.

"Поставив перед собою завдання написати такий роман, щоб при його читанні люди одночасно сміялися й відчували фізіологічну огиду. Багато всілякого дивного й смішного намішано у ньому. Хочу, щоб завдяки одній книжці, читач відчував якомога більший спектр емоцій. У романах про зомбі сюжет взагалі не дуже важливий. В українському селі починає відбуватися дивна фігня. Мерці вилазять з могил і починаються всіх хавати. Це і є головною дією книги. Обмеження у віці немає. Як і всі книги, підійде від 2-х до 102-х років. Є сцени натуралізму, але думаю, цим можна шокувати чи здивувати. Аж такого брутального, щоб дітям не можна було читати, там немає", - розказав письменник.

Нагадаємо, Михайло Бриних займається збором коштів для розрахунку за пам'ятник на могилі українського письменника Олеся Ульяненка. Його встановили у борг місяць тому.

Зараз ви читаєте новину «Український письменник написав роман про зомбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі