четвер, 18 травня 2017 12:20

Український гурт Somali Yacht Club виступить разом зі Стінгом та Kasabian
5

Львівский гурт Somali Yacht Club
Фото: Прес-служба
Львівский гурт Somali Yacht Club
Львівский гурт Somali Yacht Club
Metronome Festival Pragu
Metronome Festival Pragu

Український гурт Somali Yacht Club представить Україну на одному із найбільших фестивалів в Чехії – Metronome Festival Pragu. Там наші співвітчизники виступлять на одній сцені з британським рок-музикантом Стінгом, гуртом Kasabian, шотландцями Young Fathers.

Somali Yacht Club делегує український музичний та стріт-арт фестиваль RespublicaFEST. Захід щорічно проходить в перші вихідні вересня. В його рамках також проходить ряд партнерських проектів із великими європейськими фестивалями.

Metronome Festival Pragu вважається найперспективнішим музичним івентом Чехії, оскільки проходить одночасно із іншим найбільшим опен-ейром в центрі Праги – United Islands of Prague.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На концерті BRUTTO публіка зможе особисто поспілкуватися з музикантами

Цьогоріч RespublicaFEST пройде в Кам'янці-Подільському 1-3 вересня. На ньому побувають гіпнотичні електронні маги Beissoul&Einius, неперевершений мелодист Leo Mantis, яскраві жіночі колективи VivienneMort та "Один в Каное", енергійні ска-рокери "Жадан і Собаки". Також на музичному святі очікують на швейцарських, німецьких та чеських артистів.

Детальна інформація та квитки: respublicafest.com.

Somali Yacht Club - рок-тріо зі Львова, яке утворилося влітку 2010 року. У 2014-му гурт видав перший альбом "Sun". Його запис на YouTube переглянуло більше 500 тис. користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Український гурт Somali Yacht Club виступить разом зі Стінгом та Kasabian». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі