понеділок, 12 лютого 2018 00:21

Український гурт отримав американську премію

Український мультиінструментальний інді-йога гурт ATMASFERA виграв американську премію RoundGlass Music Awards 2018 у номінації Enlightened Musician of the Year ("Просвітлений музикант року"). Ця номінація присуджується виконавцям, які створюють музику для здоров'я, екологічної свідомості і миру.

Автор: http://atmasfera.com
 

Нагорода RoundGlass Music Awards визначає найбільш прогресивних виконавців, музика яких змінює світ на краще. Церемонія нагородження відбувалася в Нью-Йорку. Колектив на церемонії був представлений в трьох номінація – "Пісня року", "Гурт року" та "Найкраще музичне відео". Разом з ATMASFERA за перемогу боролись 72 колективи з багатьох країн. Всього вручили 14 нагород в різних номінаціях.

Автор: http://atmasfera.com
 

У іншій номінації Song of the year (Пісня року) переміг сер Рінго Старр&Friends (проект барабанщика "Бітлз" Рінго Старра).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли тіло привчаєш до чогось хорошого, воно починає просити це

"Для нас отримати нагороду RoundGlass Music Awards - справжня несподіванка. Адже подав заявку на участь наш друг, Віктор Булига, директор Рівненського міжнародного кінофестивалю "Місто Мрії" не попередивши нас. Найбільше нас здивувала концепція премії. Ця нагорода відзначає не тільки музику, а й месенджі, які ця музика транслює всесвіту. Премія об'єднує музикантів навколо проблеми екологічної та духовної свідомості людства. А це як раз той напрямок, в якому ми сьогодні працюємо. І отримати звання "Гурт року" – це невеличкий маячок зверху, що ми на вірному шляху", - коментує вокалістка гурту Юлія Яремчук "Калінді".

На розгляд журі премії був представлений кліп ATMASFERА "На глибині" (In the Depth), відзнятий в Норвегії та в українських Карпатах 2016-го. Пісня "На глибині" також cтала саундтреком до документального фільму про події в АТО "Одесити на Донбасі", прем'єра якого відбулась 2017-го.

Львівський гурт ATMASFERA працює в жанрі world-, та indie-yoga music. В своїй музиці вони поєднують інструменти з усього світу, такі як: флейта, клавіші, гітара, мандоліна, арфа, гармонія, перкусії, бас-гітара, саксонет, дзвіночки, дарбука та етнічні мотиви з сучасним звучанням, а мова більшості пісень – це санскрит та тексти древніх мантр. Вокалістки гурту - 35-річні сестри-близнючки Юлія та Анастасія, доньки джазового музиканта Юрія Яремчука.

Зараз ви читаєте новину «Український гурт отримав американську премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі