четвер, 28 червня 2018 12:16

Український друг Мадонни випустив кліп разом із Регіною Спектор

Український друг Мадонни випустив кліп разом із Регіною Спектор
Група Gogol Bordello випустив кліп разом із Регіною Спектор Фото: youtube

Група Gogol Bordello на чолі з уродженцем Боярки Євгеном Гудзем записала пісню і випустила кліп разом з американською співачкою з Москви Регіною Спектор. Пісня називається "Seekers & Finders" ("Ті, хто шукає, і ті, хто знаходять") і входить в однойменний альбом, випущений в 2017 році.

У Гудзя - циганське коріння по материнській лінії. В його групу входять вихідці з України, Росії, Ефіопії, Ізраїлю та інших країн. У 2005 році Гудзь знявся у фільмі "І все освітилося" ("Everything Is Illuminated"). Головний герой у виконанні Елайджі Вуда приїжджає в Україну досліджувати історію своєї родини, пише УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За суперхіт про зіроньки і річеньку ВВ отримали три престижні нагороди

У 2008 році Гудзь знявся у фільмі Мадонни "Бруд і мудрість" ("Filth and Wisdom"). Поп-зірка пропонувала йому продовжувати співпрацю, але він відмовився.

28 -30 червня у Києві та Одесі пройде фестиваль німого кіно та сучасної музики "Німі ночі". Шедеври німого кінематографу покажуть у супроводі від українських музикантів.

Зараз ви читаєте новину «Український друг Мадонни випустив кліп разом із Регіною Спектор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі