Ексклюзиви
четвер, 08 березня 2018 14:21

Українських "Кіборгів" покажуть у Брюсселі

Українських "Кіборгів" покажуть у Брюсселі
У столиці Бельгії Брюсселі пройде прем'єрний показ художнього фільму Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги. Герої не вмирають". Фото - Хвиля

У столиці Бельгії Брюсселі пройде прем'єрний показ художнього фільму Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги. Герої не вмирають".

Показ відбудеться 19 березня за участю і під патронатом міністра закордонних справ України Павла Клімкіна. Про це повідомляє "Укрінформ".

Очікується, що показ відвідають депутати Європарламенту, зокрема, глава делегації Європейського парламенту в Парламентському комітеті асоціації Україна-ЄС Даріуш Розаті, інші європейські політики, дипломати, численні представники української громади в Бельгії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв розказав, що змінив би у "Кіборгах"

В агентстві зазначили, що Міністерство інформаційної політики спільно з МЗС України і українською парламентською делегацією планує показати фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги" в більшості європейських столиць.

Воєнна драма Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги" про захист Донецького аеропорту стала абсолютним рекордсменом серед українських фільмів у вітчизняному прокаті за весь період незалежності України. Сума зборів становить 22, 7 млн. грн.

Зараз ви читаєте новину «Українських "Кіборгів" покажуть у Брюсселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі