Ексклюзиви
субота, 02 липня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські артисти перетворили музику на зброю: які найпопулярніші пісні червня

Українські артисти перетворили музику на зброю: які найпопулярніші пісні червня
Українські артисти перетворили музику на зброю. Фото: instagram.com/the_hardkiss

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну виконавці не перестають випускати пісні. Чуттєвими й запальними треками вони підіймають патріотичний дух українців.

Зірки ось уже протягом чотирьох місяців презентують пісні про війну. Вони потішили несподіваними колабораціями та ліричними треками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dzidzio переживає, щоб його матір не зустріла росіян: "Буде гірше за атомну війну"

Зокрема, одним з найяскравіших хітів червня стала пісня "Ми з України". До її виконання долучилися топові українські артисти. Сингл створили, аби висловити підтримку й пошану бойовому духу та згуртованості нашого народу в жорстокій війні Росії.

Також співак Alekseev зворушив ніжною піснею "Мама". Присвятив її матерям, які з молитвами чекають вдома на синів з війни.

Які ще сингли були в хіт-параді української музики в червні, дивіться в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для загиблих від рук окупантів дітей: Кароль чуттєво переспівала народну колискову

Зірки світового шоубізнесу часто обирали українську столицю для зйомок ефектних кліпів. Заради пейзажів, які мешканці Києва бачать майже щодня, деякі музиканти готові летіти на інший край світу.

Зараз ви читаєте новину «Українські артисти перетворили музику на зброю: які найпопулярніші пісні червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі