неділя, 26 червня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Набирають по 100 млн переглядів: найефектніші кліпи світових артистів, зняті в Києві

Набирають по 100 млн переглядів: найефектніші кліпи світових артистів, зняті в Києві
Світові зірки настільки були вражені українськими красотами, що вирішували знімати кліпи в Києві. Фото: скріншот з відео на пісню Bassa Sabbaba

Зірки світового шоубізнесу часто обирали українську столицю для зйомок ефектних кліпів. Заради пейзажів, які мешканці Києва бачать майже щодня, деякі музиканти готові летіти на інший край світу.

Хто саме зі світових зірок засвітив райони столиці, читайте в матеріалі.

Netta – Bassa Sabbaba

Ізраїльська виконавиця, яка стала популярною після перемоги на Євробаченні, влітку 2018 року відвідала Київ для зйомок в рекламі Coca-Cola. Співачка була в захваті від місцевих красот, тому вирішила знімати кліп. Відеороботу на пісню Bassa Sabbaba відзняли на тлі бібліотеки Вернадського та Дарницького мосту, а також багатоповерхівок на Позняках. Переглянули її кліп майже 300 млн разів.

Twenty one pilots – Nico and the Niners

Американська група показала у кліпі один з корпусів Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Ролик набрав майже 100 млн переглядів.

Paolo Nutini – Iron Sky

Шотландський музикант для зйомок відеороботи на одну з найвідоміших його пісень вирішив поїхати на Троєщину. На YouTube його короткий фільм-кліп подивилися практично 3 млн користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки на передовій: хто з артистів захищає Україну від російської навали

Hurts – Wings

Британська група ще 2015 року показала в кліпі Київ. Увагу цих артистів також привернула Троєщина.

Ед Ширан - 2step

Недавня прем'єра пісні і кліпу британського виконавця наробила галасу. Знімав кліп у Києві ще до російської агресії. А випустив відеороботу вже після повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Артистка Настя Каменських випустила англомовну пісню Back Home. Присвятила її українським переселенцям, які вимушено покинули домівки через російську агресію. Зазначила, що цей трек – ще одне "нагадування про те, що нам є за що боротися".

Зараз ви читаєте новину «Набирають по 100 млн переглядів: найефектніші кліпи світових артистів, зняті в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі